CinemaKlub

Blake Lively gonosz banya szeretne lenni!

rtl.hurtl.hu

2016. május 26. 10:00

A gyönyörű színésznőről tudjuk, hogy remek a humora és hogy nagyon vagány is! Most pedig azt is megtudhattuk, hogy hiába az angyali arc, az arany fürtök és a mesés estélyik, sokkal inkább egy gonosz mesehőshöz hasonlítaná magát, mint egy valódi hercegnőhöz! Hogy miért is? Az most kiderül!

Miközben arról folytak a találgatások a nívós európai filmfesztiválon, hogy Blake Lively valóban terhes-e, a színésznőnek sikerült egy olyan mesés ruhakölteményben a Cannes-i vörös szőnyegre lépnie, melyben pontosan úgy nézett ki, mint Hamupipőke!

A gyönyörű kék ruhát akár a tündér keresztanya is rávarázsolhatta volna a hercegnőre, mi pedig a jelenlévők helyében rögtön a tökhintó és az üvegcipellő keresésébe kezdtünk volna!

Bár többen is inkább a Jégvarázs hercegnőjére asszociáltak a megjelenéséről, Lively sem Elsa, sem más Disney hercegnő nem szeretne lenni!

Hála a közösségi médiának és a színésznő lelkes bejegyzéseinek - mellyel nagyrészt élete minden pillanatát nyilvánosságra hozza - azt is megtudhattuk, hogy miért is nem! Ugyanis Lively olyan mese karakterekhez csatlakozna, akikre álmunkban sem gondoltunk volna!

A szőkeség Instagram oldalára posztolt egy képet a következőkkel:

 

Everyone thinks I was inspired by the princesses. If they only knew...

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

 

„Mindenki, azt hiszi, hogy egy hercegnőtől vettem az inspirációt, ha tudnák, hogy…”
 

A képen pedig nem más látható, mint Ursula a Kis hableány gonosz tengeri boszorkánya! Ez pedig jól bizonyítja a színésznő már emlegetett humorérzékét, valamint azt, hogy nyomon követi, hogy mit is gondolnak róla a világsajtóban és az interneten.

Akárhogy is nézzük, nem tudjuk elképzelni a színésznőt, mondjuk egy élő szereplős Disney-film gonoszaként, bár elég érdekes lenne! Mindenesetre a kismama legutóbbi filmjeiben bemutatja femme fatale és harcos oldalát is! Előbbit a Café Society-ben, utóbbit pedig a The Shallows című filmben!

Forrás: vanityfair.com
Képek: Instagram, Tumblr

 

#CinemaKlub#blake lively#disney#café society#cannes-i filmfesztivál

Címlapról ajánljuk