CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (04. 27.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 27. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

RTLII Premier

Szerencsecsillag

 
Előzetesért kattints a képre!


Logan Thibault tengerészgyalogos épen és egészségesen tér vissza Irakból, sok gyásszal a szívében. Meggyőződése, hogy mindezt annak a fényképnek köszönheti, melyet a háború során talált. Hazatérve elhatározza, hogy megkeresi a képen látható nőt. Sikerül is rátalálnia, ám a férfi nem meri bevallani, hogy miért jött. Végül munkát vállal a családnál, és Beth  kezdeti bizalmatlansága ellenére idővel egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A nő egykori férje azonban nem nézi jó szemmel az alakulóban lévő románcot, és mindent elkövet, hogy szétválassza őket.

Mikor?
RTLII 18:00

 

Hat töltény ára

 


Samson Gaul veterán zsoldos visszavonultan éli a mindennapjait. Amikor azonban találkozik egykori barátjával, Andrew Faydennel, s megtudja, hogy barátja lánya, Monica emberrablók fogságába esett, nem habozik a segítségére sietni. A bűnözőket likvidálva kétszemélyes könyörtelen akciót indítanak a gengszterek ellen a lány kiszabadításáért...

Mikor?
Film+ 19:00

FILM+ Premier

Szarvak

 


Ig Perrish-t gyanúsítják barátnője megölésével. Az eset után a férfi furcsa változásokat vesz észre magán, konkrétan szarvai nőnek, de ezzel együtt olyan képességet is kap többek között, amivel igazmondásra bírja az embereket. Nem is tétovázik tovább, elindul, hogy kiderítse az igazságot.

Mikor?
Film+ 23:15

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#jean-claude van damme#daniel radcliffe#akció#misztikum

Címlapról ajánljuk