CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (04. 23.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 23. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az igazság ára

 
Előzetesért kattints a képre!
 
A dörzsölt és sármos bűnügyi ügyvéd, Mick Haller autójának hátsó ülését használja irodaként. Eddig javarészt piti bűnözők védelmét látta el, ám most úgy tűnik, megfogta az isten lábát. Louis Roulet, a gazdag playboy ügyét bízzák rá, akit emberölési kísérlettel vádolnak. Mick azt hiszi, könnyű dolga lesz, ám a rengeteg pénzzel kecsegtető, egyszerűnek ígérkező eset hamarosan halálos játszmává válik.

Mikor?
RTL Klub 22:45

A lány és a farkas

 
Előzetesért kattints a képre!
 
Daggerhorn falu lakosai évtizedeken át állatáldozatokkal csillapították a közeli erdőben lakó vérfarkas étvágyát. A teliholdkor portyázó fenevad azonban most saját zsákmányt ejt, megöli Valerie nővérét. Valerie-t a szülei a gazdag Henrynek szánják, ő azonban a szegény favágóba, Peterbe szerelmes. El is határozták, hogy elszöknek, ám a vérfarkas tette mindent megváltoztat. A falusiak felfogadják a hírhedt vadászt, Salamon atyát, hogy szabadítsa meg őket a fenevadtól. Salamon nem kevesebbet állít, minthogy a szörny napközben emberalakot öltve közöttük él.

Mikor?
RTLII 20:00

Halálos szerelem

 
 
Charlie Countryman turistaként érkezik Európába, hogy beteljesítse édesanyja álmát. A férfi azonban egy váratlan esemény következtében megismerkedik a szépséges zenésszel, Gabival, akivel viharos gyorsasággal egymásba szeretnek. Boldogságuknak azonban van egy igencsak nagy akadálya: a lány férje, Nigel, az őrült gengszter.

Mikor?
RTLII 23:10

 

A sötét lovag

 

Batman, Gordon felügyelő és a megvesztegethetetlen ügyész, Harvey Dent hatásos hadjáratot indítanak a bűnözők ellen. Önként vállalt feladatukat már-már siker koronázza, ám ekkor megjelenik Joker, aki a bűnözők között is rettegett, ravaszabb és veszélyesebb bárkinél. A városban újra a félelem az úr, kitör a káosz, és mindenkit megfertőz a romlottság.

Mikor?
Cool 20:30

 

Szörny Rt.

 
 
Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a sötétből szörnyek bújnak elő, akik az aludni próbálókat ijesztgetik. Ezt minden gyerek tudja. Azt viszont kevesebben sejtik, hogy a rémes figurák nem azért huhognak és ugrálnak a homályban, mert élvezik, ha mások félnek: egyszerűen ez a munkájuk. Sulley, a kék szőrű, piros pöttyös óriás az egyik legsikeresebb ilyen cég, a Szörny Rt. csúcsrémisztője. Asszisztensével, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wzowski-val járja az emberek világát, hogy sikolyokat gyűjtsön. A különös vállalat rémisztő hétköznapjai azonban szőröstül-bőröstül kifordulnak, amikor a páros egyszer véletlenül saját világába enged egy kislányt.

Mikor?
Film+ 20:15

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#akció#Fantasy#romantika#mese#szörny rt.#amanda seyfried#heath ledger

Címlapról ajánljuk