CinemaKlub

Kijött Woody Allen legújabb filmjének előzetese!

rtl.hurtl.hu

2016. április 22. 11:43

Korábban már írtunk róla, hogy a mester következő alkotása, a Café Society lesz a 69. Cannes-i filmfesztivál nyitó darabja. Most már némi fogalmunk is lehet róla, hiszen itt a film friss trailere!

Minden egyes Woody filmet úgy várunk, mint a messiást, és közben remegünk, hogy vajon most milyen évet zárhat a rendező: betalál vagy megint egy picit mellé nyúl a legújabb mozijával? Legutóbb Emma Stone-t szemelte ki női múzsájaként, akit először Colin Firth szerelmeként rendezett a Káprázatos holdvilágban, majd Joaquin Phoenix mellett az Abszurd alakban. 

Nem ezek voltak a kedvenc Woody történeteink. Ennyit megsúgunk.



Most viszont váltás van – egy eléggé rizikósnak tűnő –, ugyanis a Café Society főszereplőinek Jesse Eisenberget és Kristen Stewartot szemelte ki a rendező. Mellettük persze feltűnik még Blake Lively és Anna Camp is, mint csinos díszítő elemek, és Steve Carell is tovább dicsőíti újonnan megreformált szerepválasztásait.

A történet Eisenberg karakterére fókuszál, aki tipikus Woody alak: egy neurotikus srác, aki a nagybátyja (Carell) segítségével akar betörni a filmiparba. Ezzel pedig be is szippant minket a ’30-as évek Hollywoodja, a szerelem lángolása és az érdekes Woody látásmód.

Picit félve állunk a dolog elébe, de inkább lepődjünk meg pozitívan, miután meglestük a filmet. Addig is itt a Café Society első előzetese:

#CinemaKlub#woody allen#kristen stewart#jesse eisenberg#blake lively#cannes#filmfesztivál

Címlapról ajánljuk