CinemaKlub

A hét mesterlövész remake elég ütősnek ígérkezik!

rtl.hurtl.hu

2016. április 21. 11:18

A Denzel Washington és Chris Pratt vezénylésével érkező film, Tarantino munkái után újra a vadnyugatra repít minket. És be kell valljuk, a western világa rég tűnt ennyire menőnek.

Az 1960-as klasszikus, amelyben – többek között – Steve McQueen, Charles Bronson, Eli Wallack és Yul Brynner hoztak össze egy igazi filmművészeti klasszikust (az ’54-es Hét szamuráj az alapja), most új köntöst és 2016-os látásmódot kapott.

Az Antoine Fuqua rendezésében érkező feldolgozás még idén a mozikba kerül és kár lenne tagadni: igazi sztárbagázst sikerült összehoznia a készítőknek. A hetes fogat élén most Denzel Washington áll, aki szép lassan összeguberálja csapatát, melyet – a manapság mindenhol újrahasznosított – Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo és Martin Sensmeier alkotnak.

 


A sztori szerint akad egy megalomán antihős (Peter Sarsgaard), aki random kirbaol városokat és embereket öl. Csak a megszokott mindennapok, ugyebár. Azonban az egyik áldozata felesége bosszút szomjaz, és Denzelékhez fordul, hogy legyenek már oly kedvesek rendet tenni náluk.

A trailer pedig vitathatatlanul jól van összerakva. A House Of The Rising Sun még sosem hangzott ennyire velőtrázónak, a snittek gyönyörűek, a western pedig tényleg újra fellendülőben van!

#CinemaKlub#a hét mesterlövész#chris pratt#denzel washington#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk