CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (04.03.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 3. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A hívás


Jordan Turner a 911-es segélyhívó szolgálatnál teljesít szolgálatot. Eddig bármivel könnyen megbirkózott, ám egy tizenéves lány azzal hívja fel, hogy a házukba épp egy őrült sorozatgyilkos tör be. Jordan a háttérből próbálja irányítani az eseményeket, de kudarcot vall. Sokáig nem tudja feldolgozni az eseményeket, mígnem egy véletlen folytán hasonló eseménybe csöppen. Egy fiatal lány, Casey azt állítja, hogy elrabolták és egy kocsi csomagtartójában tartják fogva. Jordan mindent megtesz, hogy a mozgásban lévő autó és a tettes nyomára bukkanjon.

Mikor?
RTL Klub 22:00



RTL II Premier

Táncoló talpak 2.

 
A többi pingvinnel ellentétbe Topi nem a hangjáról, hanem a tánctudásáról ismert. Immár ő is családot alapított a tüneményes Glóriával, és a fiacskáját próbálja táncolni tanítani. Eriknek azonban állandóan összeakad a lába, el is bujdosik szégyenében. Útja során találkozik Óriás Svennel, a repülő pingvinnel, aki annyira elbűvöli, hogy Erik rögvest szárnyalni szeretne. Ám erre nincs idő, katasztrófa fenyegeti az Antarktisz népét. Miközben Topi a fiát segíti, összefogja a sarkvidék lakóit, hogy megmentse őket a pusztulástól.

Mikor?
RTL II 19:10

FILM+ Premier

Küldetése: Halála

 
Pierre drogot árul, elkapják, börtönbe kerül. Itt megismerkedik Al Baraddal, aki megismerteti a Koránnal és a szent háborúval. Pierre szabadulása után olyan terrorista lesz, akinek feladata öngyilkos merényletet elkövetni Párizsban. Ugyanekkor Alex, a titkosszolgálat ügynöke, némi csellel beszervezi ügynöknek Diane-t, aki egyetemi tanulmányait prostitúcióból fizeti. A sors úgy hozza, hogy a merénylet napján Diane és Pierre találkoznak.

Mikor?
Film+ 22:35
#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akciók#mese#halle berry#pingvinek#a hívás

Címlapról ajánljuk