CinemaKlub

Remake készül az Életrevalókból! De miért?!

rtl.hurtl.hu

2016. március 31. 11:20

A francia film, amelyben Omar Sy és Francois Cluzet párosa összetörték a szívünket, és egy életre az egyik nagy kedvencünkké tették a történetüket, most új – amerikai – életre kel. És már azt is tudni kikkel.

Nagyon durván kételkedünk ebben az egészben, úgy tűnik, hogy szépen lassan mindenről lehúznak egy újabb bőrt, mindenből újabb dollárokat akarnak kicsikarni, a kérdés pedig az: vajon meg tudják ugrani a nagy előd által eléggé magasra tett lécet?

A Weinstein Company szerint simaliba lesz.

Hát… oké.

Az újragondolt sztoriban Kevin Hart és a Breaking Bad sztárja, Bryan Cranston alakítják majd a főszerepeket.
 
 

A hihetetlen barátság, amely egy kerekesszékbe kényszerült milliárdos és az életet, a boldogságot mindig előtérbe helyező gondozója között alakult ki… ugye, mindenkinek megvan a történet? A klasszikus, szívszorító meséhez ráadásul az eredetiben Ludovico Eiunadinak köszönhetjük a zenei aláfestést, akinek a témái a mai napig könnyeket csalnak a szemünkbe.

Így végiggondolva nem csak a két férfi közötti kémiát, barátságot kell visszaadniuk ugyanúgy – vagy még erőteljesebben –, de a zseniális score-t is.


Mi nem igazán hiszünk az ilyen szintű klasszikusok újraértelmezésében, hiszen ami tökéletes, az egyszeri. És konkrétan betiltatnánk, hogy az ilyen alapanyagokhoz többször is hozzányúlhassanak! Ettől függetlenül, azért ott bujkál bennünk is kíváncsiság, hogy vajon ebből mit tudnak kihozni… de nem sok jót, úgy sejtjük.
 

Forrás: The Hollywood Reporter
Képek: Tumblr
#CinemaKlub#Életrevalók#remake#kevin hart

Címlapról ajánljuk