CinemaKlub

Woody Allen új filmje nyitja majd az idei Cannes-i filmfesztivált

rtl.hurtl.hu

2016. március 29. 14:06

A rendező újabb alkotással rukkol elő az idén, ami egy sztároktól dúskáló szereposztással kecsegtet, Kristen Stewarttal és Jesse Eisenberggel a főszerepben.

A nagy rendező zseninek nem újdonság, hogy az ő filmje nyitja meg a Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramját, hiszen eddig már kétszer tisztelték meg ezzel a szervezők: először 2002-ben a Hollywoody történettel, majd jött az Éjfélkor Párizsban 2011-ben. Most pedig a 69. alkalommal megrendezett fesztiválon is az ő filmje, a „Café Society” nyitja majd meg a rendezvényt, amely a ’30-as évek Hollywoodjába repít vissza minket.

A sztori szerint akad egy feltörekvő hős – tippünk szerint Eisenberg –, akinek minden vágya, hogy a filmiparban dolgozhasson. Persze, aki az álomgyárba vágyakkal érkezik, az a szerelmet sem kerülheti el. Ennél többet jelen pillanatban nem tudni, nem is meglepő: Woody Allen mindig hétpecsétes titokként őrzi az alkotásait.
 

Az viszont már biztos, hogy rengeteg izgalmas névvel találkozhatunk majd a vásznon, Stewarton és Eisenbergen kívül, ott lesz Blake Lively, Steve Carell, Anna Camp vagy éppen Parker Posey.

Stewart és Eisenberg pedig nem most játszanak először együtt, hiszen legutóbb a BeSZERvezve forgatásán dolgoztak együtt, sőt a 2009-es Kalandparkban is összegabalyodtak már.
 

A fesztivál május 11-én indul és egészen 22-éig tart, a versenyprogram darabjait pedig várhatóan április közepén jelentik be. Ezek közül kettőt már ismerünk: Steven Spielberg A barátságos óriás és Jodie Foster Money Monster című filmje benne lesz a programban.

Forrás: Variety
Képek: Festivel de Cannes Facebook, Tumblr
#CinemaKlub#woody allen#café society#jesse eisenberg#kristen stewart#blake lively#steve carell#cannes#cannes-i filmfesztivál

Címlapról ajánljuk