CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (03.27.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 26. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A bakancslista

Előzetesért kattints a képre!
A bakancslista azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers is kénytelen összeírni, amikor kórházba kerül. A milliárdos Edward Cole-t, akit csakis a pénzcsinálás érdekel, szintén kénytelen szembenézni a véggel, és osztozni a kórházi szobán Carterrel. A két, egymástól teljesen különböző ember elhatározza, hogy hátralevő idejükben végrehajtják mindazt, amiről álmodoztak.

Mikor?
RTL 21:50

RTLII Premier

Táncoló talpak

Előzetesért kattints a képre!
A császárpingvinek között egy senki vagy, ha nem tudsz énekelni. A kis Topi, befolyásos és nagyra tartott szülei bánatára, nem tud énekelni, így esélye sincs a boldog szerelemre. Ellenben még egy ilyen táncost, mint ő, nem hord a jég a hátán, ezért úgy határoz, boldogul, amivel tud, és neki vág az Antarktisznak. Hamarosan találkozik egy csapat másfajta pingvinnel, köztük Ramónnal, akit lenyűgöznek a kis pingvin tánclépései, és meghívják, hogy tartson velük. Új barátaival olyan kalandokba keveredik, amilyet a császárpingvinek még elképzelni sem tudnak.

Mikor?
RTLII 19:00

A Da Vinci-kód


A neves amerikai tudós, Robert Langdon  éppen Párizsban tartózkodik, amikor az éjszaka közepén telefonon keresik. A Louvre egyik jól őrzött termében holtan találták a múzeum egyik kurátorát, és a rendőrség abban bízik, Langdon segíthet megfejteni a rejtélyt: az áldozat mellett ugyanis érthetetlennek tűnő jeleket találtak. A tudós akarata ellenére belekeveredik az eseményekbe. Szakértőből hamarosan gyanúsított lesz, és kénytelen együtt menekülni a kurátor kiismerhetetlen unokájával, Sophie-val. Hamarosan rájönnek, hogy két titkos egyházi társaság, a Sion testvérei és az Opus Dei harcába keveredtek.

Mikor?
Cool 20:30

Eredet



Dom Cobb az ipari kémkedés legzseniálisabb bűnözője, aki mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata az álomfázisba jut, ő belopózik az elméjükbe, és hozzáfér a legtitkosabb információkhoz is. Saito  visszautasíthatatlan és életveszélyes ajánlattal keresi fel. Egy gondolatot kell elültetnie a haldokló milliárdos, Maurice Fisher tudatalattijába úgy, hogy a célszemély halálos védelmi rendszerrel felvértezett elméje ne kaphassa el. Legjobb emberét, Arthurt bízza meg a csapat összeállításával.

Mikor?
Film+ 20:30
#CinemaKlub#ajánló#Filmek#vígjáték#pingvinek#eredet#morgan freeman#jack nicholson#tom hanks#leonardo dicaprio

Címlapról ajánljuk