CinemaKlub

Paul McCartney is bevállalta a Karib-tenger kalózai ötöt

rtl.hurtl.hu

2016. március 25. 15:30

Ha brit rocker vagy, akkor nem lehetsz túl öreg egy vicces kis cameo szerephez. Keith Richards után most a Beatles legendás zenésze is beáll Johnny Deppék mellé bohóckodni egyet.

Igen, sikerült egy újabb ikonikus nevet leszerződtetni a soron következő Jack Sparrow kalandoz: a 2007-es Keith Richards vendégszereplés után – Sparrow apját játszotta –, most McCartney is bevállalta a tutit.

A szerepéről viszonylag homályos infók keringenek, az biztos, hogy már felvették azt a jelenetet, amiben szerepel. Arról azonban semmit sem tudni, hogy a karaktere ki fia borja. Annyi azonban már biztos, hogy nem packáztak vele: azonnal egy giga csatajelenetbe dobták, amit a fő forgatások után vettek fel, mondjuk ki, bónuszként.

Habár, ki tudja, az is lehetséges, hogy a nagy őrületben észre se vesszük majd az öreget… mondjuk ezt mi sem hisszük el igazán.
 

A filmben nem mellesleg újra Depp viszi majd a prímet az őrült kalózkapitány szerepében, mellette pedig újra visszatér Will Turnerként Orlando Bloom is – nem meglepő, nem sok blockbusterben szerepelget mostanában. És ne feledkezhetünk meg Geoffrey Rush-ról sem, aki szintén kalózkodik egyet újfent. Újoncok terén sem lesz hiány: érkezik Az útvesztőből ismert Kaya Scodelario, és ifjú titánként pedig Brenton Thwaites. A főgonosz szerepét pedig most Javier Bardem vállalta magára.
 

Forrás: Vanity Fair
Képek: Tumblr
#CinemaKlub#paul mccartney#beatles

Címlapról ajánljuk