CinemaKlub

Margot Robbie hamarosan korcsolyában piruettezik

rtl.hurtl.hu

2016. március 23. 13:45

A színésznő a műkorcsolya világ egyik leghírhedtebb versenyzőjének bőrébe bújik, ő lesz Tonya Harding az I, Tonya című filmben.

Mióta berobbant A Wall Street farkasával, mint Leonardo DiCaprio csinos szöszi felesége, azóta egyre több filmben bukkan fel. Persze, kezdetben picit félő volt, hogy ő is beleszalad abba a hibába, hogy megelégszik a szexi csaj szerepekkel, de a hamarosan a mozikban is debütáló Suicide Squad már biztató kitérő is lehet.

Az Alexander Skarsgard főszereplésével érkező Tarzan viszont már újra egy megmentésre szoruló lány szerepét dobta neki – ő lesz Jane. És most jött a legfrissebb casting hír: ő játssza majd Tonya Hardingot is.

Harding több szempontból is legendássá vált a sportágában: egyrészt ő volt az első, aki verseny szituációban megugrotta a tripla axelt, az amerikai bajnokságokon és a világbajnokságon is jó helyezéseket ért el. Ámde, ami igazán hírhedtté tette és felduzzasztotta a karrierjét az egy kevésbé nemes cselekedetéhez kötődik.
 

Az ex-férje és testőre felbérelt egy embert, hogy sebesítse meg Harding legnagyobb ellenfelét, Nancy Kerrigant, közvetlenül a ’94-es Téli Olimpia előtt. Hardingot végül bűnösnek találták, és egy életre eltiltották az amerikai műkorcsolya versenyektől.

Izgalom, ármány tehát volt bőven az emlegetett karakter életében, a kérdés már csak az: ha Robbie lesz az álnok, a sikerért mindent félredobó sportoló, akkor kit választanak majd ellenfele szerepére?
 

Forrás: Entertainment Weekly
Képek: Tumblr
#CinemaKlub#margot robbie#korcsolya#életrajzi film

Címlapról ajánljuk