CinemaKlub

Tim Burton legújabb filmjében Eva Green a furcsaságok nagyasszonya

rtl.hurtl.hu

2016. március 15. 14:27

A rendező újabb látványos alkotással készül, amelyben a különleges tehetséggel megáldott gyerekek, egy fiatal hős, és egy lehengerlő igazgatónő érdekes szimbiózisa, és persze a fantasy sztorik állandó rejtélye kerül a fókuszba.

Ugye, az már kiderült, hogy a szélsőséges és burjánzó látványvilágokat alkotó Tim Burton az Alice csodaországban soron következő részével már csak produceri szinten foglalkozik, a stafétát másnak engedte át. Nem is meglepő, ő most egy újabb nagyszabású történetet és adaptációt indított útjára: a Vándorsólyom Kisasszony Különleges Gyermekei (Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children) című filmet, amelynek most dobták ki az előzetesét.

Az első, ami szembeszökik, hogy a Daniel Craig-féle Bond-korszak legcsodásabb Bond lánya, Eva Green kapta meg az egyik főszerepet: ő alakítja Miss Peregrine-t, aki az elhagyatott kis szigeten delegálja a különleges képességekkel megáldott gyerekeket. Nem ez az első Burton utazása, hiszen korábban már együtt dolgoztak az Éjsötét árnyék című filmen.



Persze, a történet középpontjában nem ő áll. Minden ehhez hasonló „mesébe” kell egy ki nem bontakozott tehetség, egy Harry Potter, ha úgy tetszik: esetünkben Jake (Asa Buttefield) az, aki egy különleges szigetre kerül, ahol meg kell védenie az ott élő árvákat – akik nem mindennapi képességekkel vannak megáldva: láthatatlanok, a tarkójukon esznek…



A film megjelenését ha minden jól megy, szeptemberre tervezik.

És akkor, lessük meg, hogy miből is élünk. Előre megjegyeznénk, hogy a vizuális effekteket nézve, mi egy picit azért félünk ettől a dologtól... nem tűnik túlzottan kifinomultnak a kivitelezés. De ne legyen igazunk:
 

Képek: Tumblr
#CinemaKlub#tim burton#eva green#Fantasy

Címlapról ajánljuk