CinemaKlub

Tom Hiddleston szívesen lenne 007-es!

Jenei BrigittaJenei Brigitta

2016. március 7. 10:00

Azt tudjuk, hogy Daniel Craig már a háta közepére sem kívánja James Bond szerepét. Azt is sejtjük, hogy hiába ment egy ideig a pletyka, Idris Elba nem csábítja majd ágyba a Bond lányokat, miközben kémként akciózik. Most azonban újabb lehetőség ütötte fel a fejét Loki személyében.

Szereti az ingeket, az öltönyöket, nála elegánsabb angol úriemberrel ritkán találkozhat az ember, a nők is hiper sebességgel olvadnak el a környezetében. Tom Hiddleston tényleg megérett volna, hogy átvegye a stafétát Daniel Craigtől? Jó James Bond lehetne belőle?

A színészt a tömegek a Thor és Bosszúálló filmekből ismerhetik leginkább, melyekben Lokit alakította nagy sikerrel. És hiába tornyosult mellette az izomkolosszus és szőke Chris Hemsworth, a rajongók Hiddlestonért őrültek meg. Nem véletlen, hogy megszületett a „Loki’s Army”, ami a Loki fanok ömlesztő tégelye lett. Emellett persze sorozatokban, színházi darabokban és megannyi filmben is szerepelt még, jelenleg a Skull Islandet forgatja a frissen Oscar-díjassá vált Brie Larsonnal.
 

Nemrég a The Sunday Times-nak adott interjút, amely során szóba került a jövő és a lehetséges szerepek is. Az utóbbi időben egyre izgalmasabbá vált a „verseny”, hogy vajon ki lehetne a legújabb 007-es, és állítólag a top esélyesek között az ő neve is ott szerepel:
 
„A Time magazin összerakott egy listát az esélyesekről… ezen még Angelina Jolie is szerepel. Persze, nagyon jó érzés, hogy én is ott lehetek közöttük.” – nyilatkozta.

És miután óriási rajongója a franchise-nak – a legutóbbi részt, a Spectre-t együtt nézték meg Hawaii-n a Skull Island stábjával – biztosan nem mondana nemet a felkérésre:
 
„Imádom az egészet. Ha egyszer az ajtómon kopogtatna a lehetőség, akkor az egy nagyon különleges dolog lenne… Persze, tisztában vagyok vele, hogy ez a munka nagy fizikális felkészülést kívánna meg. Biztosan nem venném félvállról a dolgot!”

Mi kifejezetten örülnénk ennek a választásnak, és valószínűleg Daniel Craig is, hiszen a Spectre promóciója közben azt nyilatkozta, hogy inkább ugrana át egy üvegajtón, mintsem újra Bond szerepébe bújjon – persze, később visszatáncolt ettől az erős kijelentéstől.

Győzzön a legjobb Bond-jelölt! Szerintetek ki lenne a legjobb választás?

Forrás: NME
Képek: Tumblr


 
#CinemaKlub#tom hiddleston#james bond#007#kém#ügynök#daniel craig#film#mozi

Címlapról ajánljuk