CinemaKlub

Itt az ideje telefonálni egyet, megérkeztek az új Szellemirtók

rtl.hurtl.hu

2016. március 3. 15:00

Egyszer már túlestünk a sokkon, hogy az ikonikus film újra visszatér, egyetlen különbséggel a négy férfiembert most humoros hölgyekre cserélték. Ráadásul Amerika legfelkapottabb színésznőire.

Elementáris erővel tört ránk a nosztalgia: a Szellemirtók rebootjában/folytatásában – még nem bírtuk eldönteni, hogy melyik állja meg a helyét – minden akad, ami egy picit is visszarepít minket a múltba, egészen Bill Murrey-ékig. Van Ragacs, ikonikus Ray Parker zenei téma, egy csomó szellem és a jól ismert Ecto-1 is.



Így elsőre, nálunk átjött az érzés, a csajokat pedig nagyon csípjük, lévén mindannyian nagy Saturday Night Live legendák, illetve Melissa McCarthy nélkül manapság már nagyon ritkán készítenek megborult csajos vígjátékokat (A kém, Koszorúslányok).



Kristen Wiiget nem kell bemutatni, megtette a magáét ő is a Koszorúslányokban, illetve nem egy ikonikus SNL poén kötődik a nevéhez. Mellettük Kate McKinnon – aki a személyes kedvencünk a trailerben – és Leslie Jones mutatkoznak majd a moziközönségnek.



Ó, és persze Chris Hemsworth is érkezik, mint nyálcsorgató látványosság, aki a csajok asszisztensét alakítja… ehhez inkább nem fűznénk semmit.



A sztori pedig: szellemek ellen harcolnak. Helló. Na, jó azért menjünk bele jobban. A lényeg, hogy adott egy csapat tudós, akik imádják a paranormális jelenségeket, és pont emiatt se veszik őket komolyan a szakmájukban. Aztán beüt a baj, és ők lesznek a nyálkás trugyiban úszó hősök.

Mi eddig lelkesek vagyunk, reméljük a film megnézése után is ez lesz a véleményünk.
 

A film júliusban debütál az amerikai mozikban!
#CinemaKlub#szellemirtók#ghostbusters#reboot#melissa mccarthy#kate mckinnon#chris hemsworth#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk