CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (02.29.)

rtl.hurtl.hu

2016. február 28. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

COOL Premier

A vadon foglyai



A multimilliomos Charles Morse gyönyörű fotómodell feleségével és egy fotós stábbal Alaszkába repül, hogy a helyszínen felvételeket készítsenek. Charles, Robert, a fotós és társaik egy kis repülőgépen egy helyi vadász után erednek, azonban a gép a vadon felett lezuhan. A túlélők, köztük Charles és Robert, kénytelenek tudomásul venni, hogy segítségre nem, csak magukra számíthatnak. Életükért az éhséggel, hideggel és nem egyszer egymással küzdve mielőbb meg kell találniuk a sok mérföldre fekvő tábor felé vezető utat. Ám a vadonban egy vérmedve támad rájuk, s úgy tűnik, bármit is tesznek, mindenütt Charlesék nyomában jár.

Mikor?
Cool 21:10


A harag tüze



Russell  és öccse, Rodney  egy pennsylvaniai iparvárosban élnek. Folyton arról ábrándoznak, hogy meglépnek onnan, és új életet kezdenek. Amikor azonban Russellt lecsukják, Rodney egy kegyetlen bűnbandához csapódik, majd egyik nap eltűnik. Amikor Russell szabadulása után megtudja, hogy a rendőrség nem jutott eredményre, az eszközökben nem válogatva Rodney nyomába ered és kíméletlenül igazságot szolgáltat.

Mikor?
Film+ 22:45


 
#CinemaKlub#ajánló#Filmek#harc#anthony hopkins#christian bale

Címlapról ajánljuk