CinemaKlub

Matthew McConaughey egy csapat éneklő állatot vezényel

rtl.hurtl.hu

2016. február 16. 10:41

Amikor azt hisszük, hogy nem lehet újabb ötleteket pumpálni az animált mesékbe, akkor jön egy Sing kaliberű film, és eldobjuk az agyunkat. Győztes kombináció: sztárszereposztás, állatok és tehetségkutató. Kell ennél több?

Nekünk biztosan nem. Be kell vallanunk, hogy imádjuk az X-Faktorhoz hasonló tehetségkutatókat, azt pedig még inkább, hogy az Oscar-díjas McConaughey egyszerűen kiszámíthatatlan a szerepválasztásait illetően. Ki gondolta volna – főleg mostanában –, hogy bevállalja, hogy egy animációs mesében egy színházat igazgató koalának adja majd a hangját, aki egy énekversenyt indít, hogy a haldokló helyet ne kelljen bezárnia?

És ha ez nem lenne elég, az idén decemberben érkező mese majd 85 dalt dolgoz majd fel, úgyhogy kijelenthetjük, hogy a trailerben hallható Lady Gaga, Seal és Nicki Minaj csak a jéghegy csúcsa! Mi lesz itt még?



Az Illumination Stúdió persze a Gru és Minyon filmekkel már bizonyított, azonban most egy olyan terepre tévedt, ami akár veszélyes is lehet, hiszen több cuki állatos mese lesz a mozikban a közel jövőben. Ilyen például a Zootropolis - Állati nagy balhé vagy a Secret Life of Pets. Habár az éneklős húzással valószínűleg meghúzták a győztes lapot, mert nemcsak kilógnak majd a tömegből, de rögtön az első helyre is ugranak.



De most komolyan: a Lady Gaga Bad Romance-ére, flitterben ugráló disznónál ma történhet velünk jobb dolog? Esélytelen!



Persze, a győztes koncepción túl is bebiztosították magukat a készítők, hiszen olyan sztárcsapatot sikerült összeállítaniuk, ami talán már önmagában is bevonzaná a nézőket. Az Oscar-díjas színész mellett benne lesz még Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Seth MacFarlane, John C. Reilly és Taron Edgerton is. És ugye a még nagyobb csavar, hogy mindenkiről lerántják a leplet: vajon hogyan teljesítenének egy ilyen versenyben?

Mielőtt megnéznénk még ezerszer az előzetest, lessük meg a főbb karaktereket!



Most pedig jöhet, aminek jönnie kell!
 
#CinemaKlub#mozi#előzetes#trailer#animációs#matthew mcconaughey#reese witherspoon#Seth MacFarlane

Címlapról ajánljuk