CinemaKlub

Az X-Men: Apokalipszis egy brutál erős tv-spottal támad!

rtl.hurtl.hu

2016. február 8. 10:59

Bryan Singer következő mutáns filmje már az előzetesekkel megvett minket, viszont a Super Bowl alatt kidobott legújabb mini trailerre konkrétan megindult a nyáltermelésünk.

Ez az év hihetetlenül erősnek ígérkezik, lassan már számon tartani sem lehet, hogy mennyi filmet kell majd meglesnünk a nagyvásznon. Az egyik ilyen az X-Men filmek legújabbika, amely a 2016-os szuperhős felhozatalt erősíti majd a Deadpool, a Suicide Squad vagy éppen a Batman v Superman mellett.

Kb. 30 másodperc alatt nem sok mindent mutathatnak a készítők, minek foglalkozni ilyesmikkel, ha már a hivatalos trailer is kint van? Gondolhatnánk. Az Apokalipszis spotja azonban a remek dalválasztás és az ütemes vágások miatt még jobban beszippant minket, és felerősíti bennünk a világvége hangulatot. És ehhez hozzájárul a zseniális dalválasztás: a Coldplay Don’t Panic című dalának feldolgozása, Clarity-től… Ennél hátborzongatóbban senki se adjon elő egy Chris Martin slágert…

Kb. ilyen hatással volt ránk a spot...

És akkor a lényeg, ugye, az újdonságok:

Nem egy hősünket láthatjuk végre akció közben, így például az Olivia Munn által életre keltett Psylocke az erejével kettévág egy autót, Angyal (Ben Hardy) is akcióba küldi szárnyait, Higanyszál megint szalad.


Ó, és Apokalipszis (Oscar Isaac) is ráakad Mistique (Jennifer Lawrence) torkára.


A történetben 10 évvel vagyunk az előző rész – Az eljövendő múlt napjai – után, amikor is X professzor és diákjai viszonylag nyugiban élnek, azonban a béke nem honol sokáig, miután szerencsétlen módon felébresztik a világ első mutánsát, Apokalipszist, aki minimális népirtást és terraformázást vesz a  fejébe. Ez pedig sose jó.

De akkor ne is húzzuk tovább, nézzétek meg a spotot:
 

Forrás: CinemaBlend
Képek: Tumblr

 
#CinemaKlub#x-men#x-men: apokalipszis#bryan singer#michael fassbender#olivia munn#jennifer lawrence#james mcavoy#oscar isaac#film#trailer#spot#movie

Címlapról ajánljuk