CinemaKlub

Zorro újjáéledve kaszabolja majd a nép elnyomóit

rtl.hurtl.hu

2016. február 5. 10:27

A rebootok korát éljük: volt itt új Fantasztikus Négyes, jön az új Pókember, a női szerepgárdás Szellemirtók, Jumanji, A hét mesterlövész és még folytathatnánk. Na, és ehhez érkezik a maszkos jótevő is. Választhattok!

Lassan már abból is friss feldolgozás érkezik, ami még el sem készült… Persze, a most előkerült Zorro projekt nem újkeletű dolog, hiszen már 2013 környékén elkezdtek szállingózni a hírek, hogy a 20th Century Fox tervbe vette a rebootot. Amikor eredetileg bejelentették, hogy mire készülnek, még az a hír járta, hogy Gael Garcia Bernal kapja a főszerepet. Azóta viszont sok víz lefolyt már a Dunán…

Sőt, a rendezői székbe is teljesen új név került: – Bryan Singer, Ricardo de Montreuil, Gary Whitta és Justin Marks után – az a Jonás Cuarón, aki többek között a Gravitációt jegyzi társíróként.

A producereket a Desierto című munkájával győzte meg, amit még a Torontói Filmfesztiválon vetítettek le, és csak áradozni tudtak Cuarón kitűnő „akció érzékéről”.

Kép: Tumblr

A „Z” forgatása – igen, eddig úgy áll, hogy ez lesz a címe – idén nyáron kezdődik majd a dominikai Pinewood stúdióban.

A szereplőgárdáról még semmi hír, de ki tudja: lehet, újjáélesztik a múltbéli ötletüket, és Bernal váltja Antonia Banderast a futuriszikus feldolgozásban?

Forrás: EW, The Hollywood Reporter,
#CinemaKlub#Zorro#reboot#feldolgozás#antonio banderas#film#mozi

Címlapról ajánljuk