CinemaKlub

Cicaharc: berezelt az Avatar a Star Warstól!

CKCK

2016. január 22. 14:00

Mindenki 2017 karácsonyára lőtte be a filmjeit, így viszont ütközött volna a nagy visszatérő Avatar, a szinte mindent elpusztító Star Wars nyolcadik részével. James Cameron inkább megadta magát, és nem vállalta a mozikasszás összecsapást.

A Walt Disney stúdió a héten jelentette be, hogy az eredeti terveikhez képest hét hónappal elcsúsztatják a Star Wars trilógia következő – nyolcadik – részét, és így a premier dátuma 2017. december 15 lett. Ennyit rólad május! Naiv álmodozókként, ez nekünk csak plusz várakozást jelent, James Cameronnak, az Avatar rendezőjének viszont a rémálmot.

Azt ugyan eddig is csak rebesgették, hogy az Avatar második része 2017 decemberét lőtte be, ez is inkább bizonytalan találgatásnak tűnt. Most azonban biztossá vált, hogy a folytatás „nem lesz kész” erre az időpontra. Mondjuk ki: inkább elmenekültek a Star Wars-őrület elől.

Ez azonban egy további kérdést vet fel: az eredetileg 2018-ra és 2019-re tervezett harmadik és negyedik rész is csúszni fog? Több mint valószínű. Egy mega-csúsztatás van a levegőben, kérem szépen. Főleg úgy, hogy Cameron mindhárom filmet egyszerre szeretné levezényelni Új-Zélandon.

Ami azonban biztos a filmekkel kapcsolatban, hogy a három főszereplő Sam Worthington, Zoé Saldana és Sigourney Weaver is visszatérnek.

Persze nem kell teljesen temetni a menekülés miatt az Avatart, hiszen hiába támadt fel újra George Lucas gyermeke, még így sem volt képes megdönteni az Avatar által tartott legnagyobb rekordot: még mindig ez a legtöbbet hozó film a világon!

Forrás: TheWrap
#CinemaKlub#avatar#star wars#james cameron#csúszás#film

Címlapról ajánljuk