CinemaKlub

Kung Fu Panda 3: Az abszurd kalandok folytatódnak

CinemaKlubCinemaKlub

2015. június 19. 12:17

Po akcióit immár harmadik alkalommal figyelhetjük nagy lelkesen: az új trailer alapján a harcok, a humor és főszereplőnk személyiségzavara cseppet sem mérséklődnek. Sőt!

Kép: Youtube

A pandás mese mindig is egy szívmelengető cukiskodás volt, amelybe nagyon fontos üzenetet csomagoltak a kicsiknek: lehetsz bármilyen (kívül vagy éppen belül), akármire képes lehetsz. Jelen esetben egy pufók panda is válhat kung fu mesterré. Igaz, nem éppen a megszokott módon, gombócokkal ösztönözve, de a végére mégis badass akció medve lesz belőle.

A harmadik részben úgy tűnik tovább folytatódik főhősünk (Jack Black) edzésprogramja, de azon túl, hogy a harcos bandájával üldözné a gonosz erőket, most egy picit érzelmesebb vizekre is evezünk: megismerhetjük Po rég elveszett apját.

Az már a korábbi részekből is kiderült, hogy a mi drága pandánk nem feltétlenül van vele tisztában, hogy mi is ő valójában. Ergo fel nem tűnne neki, hogy mostohaapja egy liba... akár ő is lehetne az. Na, ezt a legfrissebb előzetesben még inkább kimaxolják, amikor találkozik igazi édesapjával... és egyiküknek sem esik le... semmi.

Az utolsó rész óta (2011) elég sok idő telt el, nem volt egyszerű összehoznia a stúdiónak a harmadik felvonást. Ennek ellenére, az eddigi részek főszereplői közül mindenki visszatért: Angelina Jolie (Tigris), Jackie Chan (Majom), Lucy Liu (Vipera), Seth  Rogan (Sáska), és Dustin Hoffman (Shifu) is. Új emberként pedig Bryan Cranston (Li) és Rebel Wilson (Mei Mei) érkezett a csapatba.

2016. januárjában érkezik az amerikai mozikba!
 
#CinemaKlub#trailer#előzetes#kung fu panda#angelina jolie#Lucy Liu#dustin hoffman#bryan cranston

Címlapról ajánljuk