CinemaKlub

Szia Éhezők viadala! Köszönet az utolsó trailerért!

CinemaKlubCinemaKlub

2015. június 9. 18:36

Eljött az idő, egy újabb korszak ér lassan a végéhez: Az éhezők viadala ősszel érkező utolsó részével búcsúzunk Katniss Everdeen lázadó mindennapjaitól. Addig is itt van a film friss előzetese!

Kép: Jennifer Lawrence Facebook

 

Miután ketté bontották Susan Collins méltán híres könyvének utolsó részét – nem meglepő ez a filmiparban, lásd a Harry Potter befejezése – összesen négyszer tobzódhatunk a poszt-apokaliptikus tinikalandba.

Most pedig megérkezett a Kiválasztott 2. trailere, ami alátámasztja, amit eddig csak sejtettünk – jó, mondjuk ki, tudtunk –, miszerint a befejező epizód bizony most már tényleg az akció talajára lép. A Kiválasztott előző része ugyanis inkább volt építkezés, illetve lelki, pszichológiai alapozás, mintsem igazi háborús lázadó film. Most viszont erről van szó. Legalábbis ezt állítják az alkotók.

Mi pedig ezzel boldogan kibékülünk. Jöhet a csihipuhi, és Snow uralmának megdöntése!

Persze a trailert se a semmibe dobták ki, hiszen korábban a film főszereplői, Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson is megosztottak egy-egy hivatalos képet. A Lawrence-féle fentebb, Hutchersoné pedig alant:


Kép: Josh Hutcherson Facebook

 

A trailerrel pedig nem spóroltak, akad benne minden: Finnick esküvőjén túl, a lázadás tervezgetésébe és a harcokba is bepillanthatunk, miközben kétszáz lesz a vérnyomásunk az egyre hevesebben üvöltő zene miatt.

Érdemes meglesni, Jennifer Lawrence most utoljára bújik Everdeen szerepébe:

 
#CinemaKlub#az éhezők viadala#hunger games#jennifer lawrence#josh hutcherson#julianne moore#liam hemsworth#woody harrelson#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk