CinemaKlub

Irány a moziba be! - 2015/22. hét

CinemaKlubCinemaKlub

2015. május 26. 22:30

Időutazós-teleportálós Disney őrület, egy klasszikus horror újragondolt változata, Al Pacino rocksztárkodik, Jennifer Lawrence bekeményít, a szerelem pedig téren és időn is átível (na persze).

Holnapolisz
(Tomorrowland)

színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 123 perc, 2015
Besorolás: 12
Rendező:  Brad Bird
Szereplők: George Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie
 
Egy tinilány olyan kitűzőt talál, amivel egy alternatív valóságban képes felbukkanni: Holnapoliszban, a városban, ahol minden sokkal fejlettebb, mint a valóságban. Vajon létezik ez a hely? Ha igen, oda tud jutni? George Clooney ott segít, ahol tud, csak aztán nehogy sírás legyen a vége...
 
 
Poltergeist: Kopogó szellem
(Poltergeist)

színes, magyarul beszélő, amerikai horror, 91 perc, 2015
Besorolás: 16
Rendező: Gil Kenan
Szereplők: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jared Harris, Nicholas Braun, Kennedi Clements, Kyle Catlett

Egy család új környékre költözik, valami azonban nem stimmel: a kisfiúnak rossz érzése van a házzal kapcsolatban, a kislány pedig láthatatlan alakokkal beszélget. Aztán persze beindul az őrület: kopognak, szellemeskednek, ijesztegetnek, és nincs más hátra, mint profit hívni a szelleműzéshez. Kopp-kopp.
 
 
Danny Collins

színes, magyarul beszélő, amerikai zenés dráma, 106 perc, 2015
Besorolás: 12
Rendező: Dan Fogelman
Szereplők: Al Pacino, Jennifer Garner, Melissa Benoist, Josh Peck, Bobby Cannavale, Christopher Plummer, Annette Benning
 
Danny Collins, a kiöregedett rocksztár úgy dönt, hogy rendbe teszi az életét. Ezért útnak indul, hogy ráleljen családjára, a szerelemre, és az ihletre. Már csak Al Pacino miatt is érdemes megnézni!
 
 
Serena

színes, magyarul beszélő, amerikai-francia romantikus dráma, 109 perc, 2014
Besorolás: 16
Rendező: Susanne Bier
Szereplők: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Rhys Ifans, Sean Harris
 
Jennifer Lawrence és Bradley Cooper egymásba szeretnek, és összeházasodnak, Coopernek viszont van néhány gyanús ügylete. Nem is kell több az újdonsült arának, kézbe veszi a dolgokat, és nem éppen törvényes eszközökkel. Szerelem, dráma, Jennifer Lawrence!
 

A szerelem üstököse
(Comet)

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film, 91 perc, 2014
Besorolás: 12
Rendező:Sam Esmail
Szereplők: Justin Long, Kayla Servi, Emmy Rossum, Eric Winter
 
"Egy kozmikus szerelem párhuzamos univerzumokon átívelő története." Ne temessük, Emmy Rossum és Justin Long okozhat még meglepetést. Hirtelen a Blue Valentine jutott eszünkbe.
 


Fut még:
Bazi nagy francia lagzik - Egy konzervatív francia családba bevándorlók házasodnak be, az örömapa és örömanya legnagyobb "örömére". Vígjátékos formában feldolgozott társadalmi probléma? Jöhet!
#CinemaKlub#premierek#holnapolisz#tomorrowland#george clooney#serena#jennifer lawrence#bradley cooper#al pacino#jennifer garner#justin long#irány a moziba be

Címlapról ajánljuk