CinemaKlub

Batman v Superman - Kiszivárgott, de már meg is kaptuk a hivatalos trailert

CinemaKlubCinemaKlub

2015. április 18. 10:27

Ugye-ugye, nem szórakozunk mi itt béna kamerás verziókkal. Azok pont arra jók, hogy megpiszkálják a stúdiók egóját, és tessék!

Kép: Youtube

Miután az egész világ felpörgött az új Star Wars trailertől - és boldogságban tobzódva törölgették a könnyeiket - a Batman v Superman: Dawn of Justice elő-előzetese is meghódította a netet, csak nem éppen a legjobb minőségben. Így rögtön két sebből vérzett a Warner, nemcsak az SW-őrület nyomta el őket, de még az idő előtt napvilágot látott teaser minősége is, arról már ne is beszéljünk, hogy Az ébredő Erő mellett nem dobbant valami nagyott Zack Snyder promója. Azonban nem kellett sokat várni a jó minőségre - anno a Bosszúállókkal is ez volt - a Warner gyorsan kidobta a hivatalos verziót!

A hangulat és a látványvilág komor és sötét filmet sejtet, amiben az egész világ Superman erejét és önhatalmú bíráskodását kritizálja ("False God" felirat figyelhető a szuperhős szobrára firkálva). A teaser első felében ennek nyomán különböző emberek szólalnak meg Supermanben kételkedve, utánuk viszont Jeremy Irons Alfrédje veszi át a narrálást, Ben Affleck is maszktalankodik egy sort - dühös tekintettel a szemében -, majd a két hős is szembekerül egymással, meglibbentve a kettejük közötti konfliktus csíráját.

Hogy a teljes film mennyiben marad az előzetes hangulatánál, jövőre kiderül, de legalább már tudjuk milyen Affleck Batman hangja!

A hivatalos (HD, ó igen verziót) először Zach Snyder, a film rendezője posztolta ki a Twitter oldalára, de azóta már a Youtube-os verziót is megkaptuk:
 

A film 2016-ban érkezik, pontosan március 25-én!


Forrás: Empire
#CinemaKlub#teaser#trailer#batman v superman#zack snyder#ben affleck#henry cavill#előzetes

Címlapról ajánljuk