CinemaKlub

Vasember és Hulk durván szétkapják egymást

CinemaKlubCinemaKlub

2015. április 13. 12:23

Ha eddig nem lett volna elég a videó áradat, amellyel lassan napi szinten bombáz le minket a Marvel, akkor most íme egy másfél perces klip a két nagyágyúval a főszerepben.

Mindig jön adódik alkalom, amiért a stúdió újabb és újabb szpotokat tehet ki a májusban érkező második részből, most az MTV Movie Awards díjesője közé biggyesztettek be egy eléggé látványos jelenetet, plusz nem mellékesen Robert Downey Jr. életműdíjat is kapott az eseményen – dupla öröm.

A klipben Tony Stark egy extra nagy Vasember gúnyában különbözik össze Hulkkal, aki a szokásos idegbetegsége mellett most egy kábító löketet is kapott. Hogy mit? Erre inkább egy biztonságos spoiler felirat után válaszolnánk (az a tuti).

Szóval: SPOILER! Tessék vigyázni odalent!

Még mindig megállhatsz!

De nem akarsz, oké, akkor:

Eddig is láttunk már jópár csihipuhit az Ultron korából, a kulisszák mögé is bepillanthattunk, most viszont már egy picivel több adalékot is kaptunk a sztoriból, ugyanis Hulk nem jókedvében akarja szétcsapni jóbarátja fejét, az Elizabeth Olsen által alakított boszorkány (Scarlett Witch) delejezte meg nemkicsit. Illetve az is kiderül a klipből, hogy Tony újabb spéci kütyüvel bővítette az eszköztárát, hiszen Hulk hiába tépi “cafatokra” a páncélját, a közelben repkedő gépének köszönhetően gyorsan újraépíti magát.

Van itt minden kérem szépen! Május 7-én megállíthatatlanul érkezik hozzánk is a folytatás.

Addig is itt a jelenet:
 
#CinemaKlub#robert downey jr#mark ruffalo#vasember#ironman

Címlapról ajánljuk