CinemaKlub

Húsvéthétfő Reggeli Hírvadász - 15/04/06

CinemaKlubCinemaKlub

2015. április 6. 8:37

CinemaKlubon jártam, sok filmes hírt láttam, el akartak avulni, szabad-e most rögtön olvasni? Szabad!

Kép: Jurassic World Twitter

Nemrég ezt a képet posztolták a Jurassic World Twitter fiókban, a következő jókívánsággal: "Elindult a vadászat. Kellemes húsvéti ünnepeket a Nublar szigetről." A beolvasott QR-kód pedig szintén egy képet varázsol elő, Ian Malcolm: Isten megteremté a dinoszauruszt c. könyvéről, ami egy remek utalás az első részre. Aki nem emlékezne:

"Isten megteremté a dinoszauruszt. Isten elpusztítá a dinoszauruszt. Isten megteremté az embert. Az ember elpusztítá Istent. Az ember megteremté a dinoszauruszt."

Mondotta vala nem kevés iróniával Jeff Goldblum karaktere. Íme a kép:

Kép: Jurassic World QR-kód


2 másodpercnyi új anyag a Fantastic Four nemzetközi trailerében

A január végén bemutatott Fantastic Four trailer nem annyira varázsolt el minket, talán csak a Broadchurch c. sorozat zenéje maradt meg belőle, most viszont itt egy újabb, ám majdnem pontosan ugyanolyan kedvcsináló. Aki elsőre észreveszi a különbséget az előző verzióhoz képest, az kap egy virtuális pirostojást!
 


Bosszúállók: Ultron kora érdekességek
 
  • Létezik egy Ultron kora c. sztorisorozat képregényben is, ám a film nem ezt követi majd.
  • Higanyszál majdnem kimaradt a filmből a Marvel Studios és a 20th Century Fox közötti jogi huzavona miatt.
  • Ultron életrekeltőjének posztjára alapból James Spadert szemelték ki, aki rögtön meg is kapta a szerepet, annyira jól ment neki.
  • Az Industrial Light & Magic speciális effektekkel foglalkozó cég (Star Wars, helló!) egy új mozgáskövető rendszert fejlesztett ki a filmhez, amit Muse-nak kereszteltek el. Az Ultron kora több mint 3000 vizuális effektet fog tartalmazni, összevetésképp A galaxis őrzői kb. 2750-et tartalmazott.
  • Ultronra úgy tessék gondolni, mint Pinokkió nagyon-nagyon-nagyon gonosz változatára.
  • Scarlett Johansson terhes volt a forgatás alatt.
Forrás: ComingSoon

Futottak még:
 
  • Danny Trejo a Halloween Daily News-nak elárulta, hogy a Machete Kills in Space c. őrület meg fog valósulni, ráadásul már idén megkezdik a munkálatokat.
  • Jason Statham a Crank - Felpörögve és a Crank 2. - Magasfeszültség után szívesen elkészítené a Crank 3-at is, súgta meg az Entertainment Weekly munkatársainak.
  • A Lego kaland és a 22 Jump Street - A túlkoros osztag rendezői, Phil Lord és Chris Miller rendezhetik a különálló Flash filmet, amiben Ezra Miller lesz Barry Allen, legalábbis ezt terjeszti a Meet the Movie Press.


Köszönjük a megtisztelő ünnepi figyelmet, hölgyeknek sok locsolót, uraknak sok pirostojást és pálinkát kívánunk!
#CinemaKlub#reggeli hírvadász#jurassic world#jurassic park#jeff goldblum#fantastic four#ultron kora#bosszúállók: ultron kora#bosszúállók#scarlett johansson#danny trejo#machete#jason statham#flash#dc#film#mozi

Címlapról ajánljuk