CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/04/02

CinemaKlubCinemaKlub

2015. április 2. 8:30

Bugyuta romantikázás, újabb Leo-Jonah Hill filmezés és a Batman v Supermen trailere mellett pár apró hírmorzsa is előkerül. Vadásszunk egyet!

Clint Eastwood újabb drámát nézett ki magának
 
A rendező lehetséges, hogy még egy önéletrajzi történetet szerez magának, az Amerikai mesterlövész után szabadon – amit szerettünk is, meg nem is. A projekt az 1996-os atlantai nyári olimpián történt robbantást dolgozná fel.

A főszerepre Jonah Hill lenne esélyes, és itt az igazi csavar: Leonardo DiCapriónak is akadhat egy megformálni való karakter a sztoriban. Wall Street-találkozó a javából!

A várható bemutatóról és a hivatalos címről még semmi hír, de reméljük összejön a dolog.

Kép: The Wolf of Wall Street Facebook

Forrás: CinemaBlend

Batman v Superman trailer? Mikor-mikor?
 
Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka keringett már arról, hogy az emlegetett szuperhős film első trailere mikor, és melyik film előtt dobbanthat a mozikban, most viszont úgy tűnik megvan a befutó. Nagyon úgy néz ki, hogy a Mad Max: A harag útjaelőtt pillanthatunk bele Batmanék összecsapásába.

A Warner Bros-hoz közeli források szerint a stúdió hezitál a premier miatt, nem akarják a Bosszúállók második részének rajongói bódulatában kiadni az előzetest. Pont emiatt esélyes, hogy várnak a Mad Maxig, vagyis május 15-ig – két héttel Hulkék csihipuhizása után.



Forrás: CinemaBlend

Thriller parázás a The Gift előezetesében
 
Július 31-én érkezik egy új parafaktor – reméljük a trailernél azért jobban kiborítanak majd minket –, amelyben Jason Bateman, Rebecca Hall és Joel Edgerton köröznek egymás körül. Így elsőre dobnánk neki egy esélyt:
 
 
Nem ússzuk meg, még egy Godzilla remake érkezik
 
Annyi remake, reboot és még az ég tudja mi jön mostanában a mozikba, hogy egy cseppet sem lepődünk meg rajta, hogy a Toho Stúdió bejelentette: új Godzillával támadnak be. A 2014-es Gareth Edwards rendezésű film óta visszasírjuk Matthew Broderick rohangálását a 1998-as verzióban. A most érkező feldolgozásnak azonban semmi köze nem lesz a 2014-es verzióhoz – már ezt is pozitívumként írjuk fel a számlájára.

Forrás: CinemaBlend

Jön a G.I. Joe 3!
 
Megkezdték az előkészületeket a harmadik akciózáshoz. A forgatókönyv már íródik. Egyet szeretnénk kérni: Dwayne „The Rock” Johnson mindenképpen legyen benne! A Halálos iramban 7 óta hódolatunkat küldjük neki, nem kicsit! A film nem mellesleg 2016-ban rajtolhat.

Forrás: Comingsoon

Anna Kendrick és Zac Efron romantikáznak egyet
 
A két színész egy romantikus komédiára szerződött le Adam Devine mellé. A Mike and Dave Need Wedding Dates még nem tudni mikor érkezik a mozikba. Egyelőre még csak a tervezés fázisában áll, a forgatás kezdete még odébb van. Kendrick amúgy is éppen Atlantában forgat Ben Affleckkel. A sztori cseppet sem nevezhető bonyolultnak: két tesó hirdetést tesz fel a netre, hogy partnert találjanak egy esküvőre. Bumm. Féljünk együtt!



Forrás: Variety
Ennyit mára! Péntek reggel ugyanitt!
#CinemaKlub#batman v superman#henry cavill#ben affleck#anna kendrick#zac efron#clint eastwood#the rock#trailer#mad max: fury road#reggeli hírvadász

Címlapról ajánljuk