CinemaKlub

Mit keres A zöld íjász a Tini nindzsa teknőcökben?

CinemaKlubCinemaKlub

2015. április 2. 11:02

Az akció-vígjáték készítői Stephen Amell-t választották a fehér maszkos Casey Jones szerepének megformálására az új teknőcös filmben.

A Tini nindzsa teknőcök első része tavaly nyáron jelent meg és több mint 191 millió dolláros bevételt hozott a Paramount-nak. A film készítői ezt követően jelentették be, hogy 2016-ra tervezik a folytatást.

A castingok már elkezdődtek, így az már biztos, hogy Megan Fox, Will Arnett, Alessandra Ambrosio és Stephen Amell is szerepelni fog a második részben.

Igen, jól látod! Casey Jones szerepének válogatóján a harminchárom éves Stephen Amell nevére esett a választás. A zöld íjászként híressé vált színész a hosszú, sötét hajú, fehér maszkos, baseball ütős karaktert fogja alakítani a Paramount és a Platinum Dunes közös produkciójában. Jones, aki egy magának való figura, szövetségre lép a teknőcökkel, s így kapcsolatba kerül April O'Neillel, aki azonnal beleszeret.
 
Forrás: Teenage Mutant Ninja Turtles Movie Hivatalos Facebook oldala

April szerepére a már fentebb említett Megan Fox-ot kérték fel újra, hisz az első részben is ő alakította a fiatal, sárga ruhás lányt. A castingon egyértelművé vált, hogy Amell és Fox között tökéletesen működik a kémia, így nem is volt kérdés, hogy rájuk esik majd a választás.

További részletek egyelőre nem szivárogtak ki, így a cselekményről és a teljes színészgárdáról csak később tudunk információkat közölni.

Forrás: variety.com
#CinemaKlub#a zöld íjász#stephen amell#tini nindzsa teknőcök#megan fox#film#szerep

Címlapról ajánljuk