CinemaKlub

The Leviathan - Moziváltozat készül belőle

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 28. 18:28

No de mi az a Leviathan? Nem más, mint egy sci-fi kisfilm, ami múlt hét óta olyannyira meghódította az internet népét, hogy a 20th Century Fox le is csapott rá. Mi pedig mutatjuk, miről van szó.

Kép: Ruairi Robinson Twitter

Nem újkeletű jelenség ez: a District 9, a Deadpool, sőt még a Whiplash is mind-mind kisfilmként kezdte pályafutását (utóbbit nálunk is láthattátok már). Múlt héten Ruairí Robinson - aki korábban az élőszereplős Akirát rendezte volna - tette közzé az alábbi kisfilmet, melynek címe The Leviathan. Íme:
 

És hogy mit is láttunk pontosan? A szinopszis valahogy így szól:

"A 22. század elejére az emberiség több világot is kolonizált. A fénysebességnél gyorsabb utazást egy egzotikus anyag tette lehetővé, amit az általunk valaha látott leghatalmasabb élőlények tojásaiból vontunk ki. A vadászaton résztvevők legtöbbje kényszerből van jelen."

A 20th Century Foxnak annyira megtetszett a koncepció, hogy a stúdió egész estés filmet készít belőle. A produceri munkálatokat Simon Kinberg (X-Men: Az eljövendő múlt napjai) végzi, executive producerként Neill Blomkamp (Chappie) lesz jelen, a rendezésért pedig Robinson a felelős. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle. Nektek hogy tetszik?

Forrás: ComingSoon
#CinemaKlub#sci-fi#kisfilm#mozifilm#mozi#film#simon kinberg#neill blomkamp#feldolgozás#hírek

Címlapról ajánljuk