CinemaKlub

Jake Gyllenhaal szétgyúrva üt ki mindenkit a Southpaw trailerben

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 28. 12:00

Lassan már a fülünkön folynak ki a boxolós filmek, a Southpaw azonban egy fájdalmas családi drámával, és Gyllenhaal elképesztő átalakulásával kecsegtet.

Kép: Youtube videó
 
Gyllenhaal már egy ideje megindult a Christian Bale sétányon, majd bekanyarodott a Jared Leto utcába: minden egyes filmjében túltesz önmagán és olyan szintű átváltozásokon megy keresztül, hogy azt már nehéz felfogni ésszel. Miközben a legutóbbi drámájáért, az Éjjeli féregért rágúgumi diétával fogyott le, a friss Soutpaw előzetesben már egy kigyúrt, középsúlyú boxolóként küzd a lányáért.
 
A történet szerint egy nagykutya, ámde világbajnok boxolót alakít, akit személyes tragédiái lökik még keményebben a ring a közepére.

Ha a hihetetlen átalakulás nem lenne elég meggyőző, akkor csak végig kell pörgetnünk a szemünket az impozáns stáblistán, melyen olyan nevek szerepelnek, mint Forest Whitaker vagy éppen Rachel McAdams - 50 Centnél azért húzzuk meg a határt. Fun fact: a főszerepet eredetileg Eminemnek szánták, a helyére érkezett Gyllenhaal (mi van?!).

És akkoron a trailer:
 

A dráma július 31-én érkezik a mozika!
#CinemaKlub#jake gyllenhaal#box#rachel mcadams#forest whitaker#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk