CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/03/26

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 26. 9:16

Geek-öröm, Star Trek főgonosz, Fantasztikus négyes leleplezés, és akkor még Schwarzi zombi-mentő akciójáról nem is beszéltünk. Van itt minden, lehet csemegézni!

Idris Elba lehet a következő főgonosz a Star Trekben

A Variety értesülései szerint Elba léphet a Benedict Cumberbatch által brilliánsan megágyazott Khan-i univerzumba. A pletykák szerint már megkezdte a tárgyalásokat a lehetséges szerepről.

De vajon ki lesz a következő nagy ellenség, kit játszhat Elba? Nagy az esélye, hogy a sokszor belengetett klingonok ellen küzdenek majd hőseink. Nem lenne meglepő, hiszen az új Trek filmekben sorra utalgatnak rájuk nagy ellenfélként. A romulánok és Khan után ésszerű lenne őket választania a készítőknek.

A történet részleteiről eddig semmit sem tudni, csupán annyit, hogy az Enterprise legénysége az 5 éves küldetése során igyekszik minél jobban felfedezni az űrt. És pont. Ennyink van eddig. Eredetileg úgy állt a dolog, hogy William Shatner és Leonard Nimoy is visszatérnek a vászonra, de Nimoy nélkül valószínű, hogy ezek a tervek elmaradnak.

Noha a harmadik etapot már nem J.J. Abrams rendezi – ő most elmerült a Star Wars mélységeiben –, producerként még mindig ügyködni fog a filmben. Sőt, Simon Pegg – Scotty megformálója – is részt vesz a forgatókönyv írásában.
Eddig úgy áll, hogy 2016. július 8-án léphetünk újra az Enterprise fedélzetére!

Kép: Idris Elba Facebook

Forrás: CinemaBlend
Steven Spielberg megtalálta a következő projektjét

A rendező legközelebb egy igazi geek-mágnes történetet visz majd a vászonra: Ernest Cline, 80-as években íródott regényét, a Ready Player One-t.

Már jó ideje megindult a mozgolódás az adaptáció körül, egy ponton még Christopher Nolan (Eredet, Csillagok között) neve is felmerült a lehetséges rendezők között. Igazából ez volt az utolsó infó, mielőtt a Spielberg hírek berobbantak.

A történet a jövőben játszódik, ahol az emberek idejük nagy részét egy virtuális világban az Oázisban töltik – itt élik a mindennapjaikat. A főszereplő egy fiatal fiú, Wade, aki egy tojás keresésére indul, melyet az Oázis megalkotója hagyott hátra. És ennek nyomán egy csomó kaland és izgalmas kihívás következik (eddig eléggé wtf a hangulata a dolognak… tojás?).

Kép: The Hundred-Foot Journey Facebook

Forrás: CinemaBlend
Végre jobban megleshetjük a Lényt!

A fantasztikus négyes rebootjában eddig homály fedte, hogy hogyan is néz majd ki a Jamie Bell által játszott sziklaemberünk. Most azonban végre – jó-jó, nem a legjobb minőségben –, de láthatjuk az arcot, köszönhetően egy rajongónak.

Annak ellenére, hogy az új film karaktere látszóan igyekszik nagyon hű maradni a képregény elképzeléseihez, annyit meg kell jegyezni, hogy merőben eltérő kinézetet választottak az eredeti filmhez képest.

Kép: albertoheineken26 Instagram

Forrás: CinemaBlend
Újabb fiatal színész az X-Men: Apokalipszisben

Épp tegnap merültünk el a legújabb film részleteiben, máris megérkezett a legfrisebb hír, a rendezőnek, Bryan Singernek köszönhetően: Lana Condor a legújabb mutáns a franchise-ban.

A fiatal színésznő lesz Jubilee, akit a képregényekben gyakran sárga esőkabátban jelenítettek meg. A képessége pedig, hogy simán lerobbanthatja a fejünket a kezével.

Már így is várós a folytatás, ami lassan egy túlduzzasztott szereplő-káosznak tűnik. Mi lesz ebből…

Kép: Bryan Singer Instagram

Forrás: Variety
Arnold Schwarzenegger mindent megtesz zombie lányáért

Jön a vírus, a kormány mindenkit megvédene, főhősünk is, egészen lánya átváltozásáig. Megölje vagy megvédje a zombi csajt? És akkor még megfejelik egy élőhalott-szerelemmel az egészet? Hogy mi van? Május 8-tól teljes hosszban értetlenkedhetünk. Érdekes szerep Schwarzitól:
 
 
Ennyi mára! Kizombiztuk magunkat! Holnap!
#CinemaKlub#idris elba#steven spielberg#star trek#x-men#x-men: apokalipszis#fantasztikus négyes#bryan singer#arnold schwarzenegger#trailer

Címlapról ajánljuk