CinemaKlub

Batman v Superman - Miért zúzzák le egymást?

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 26. 11:22

Egy év választ el minket a Batman v Superman: Dawn of Justice bemutatójától, és ahogy közeledünk, egyre több infó szédíti el a rajongókat. Most megérkezett az eddigi talán legnagyobb spoiler.

Volt itt már minden, spekulációk és rögtönzött elméletek egymás hegyén hátán, de hogy ezek közül mi lesz benne ténylegesen Zack Snyder filmjében, csak 2016. március 25-én derül ki. Addig is maradnak a találgatások: a Dawn of Justice-t összekötik a Suicide Squaddal? Mi lesz Aquaman szerepe a filmben? Temérdek kérdés, válaszok nélkül.

Az egyik legnagyobb talány pedig a két szuperhős – Batman és Superman – ellentéte körül forog. A két jótevő vajon miért huzakodik majd egymással? Úgy tűnik erre most megkapjuk a választ – persze, ha lehet hinni a pletykáknak.
 

Finoman jeleznénk, hogy SPOILER következik.

Még megállhatsz.

Mi szóltunk!
 

Kal El és Bruce Wayne alteregóinak összecsapása a film egyik legvártabb összetevője. Annak ellenére, hogy mind tudjuk, úgyis öribarik lesznek, az ellentét kapcsán rengeteg vita alakult ki. Mindenki úgy várta, hogy Gotham őre keresi fel Supermant, és ezek után indul majd a csihipuhi, de pont fordítva lesz.

A Badass Digest szerint Superman lesz az, aki elmegy Batmanhez. Az igazi bumm azonban csak most következik: Lex Luthor (Jesse Eisenberg) nyomására. Kripton utolsó gyermeke összeállna későbbi ősellenségével? Nem tűnik túl valószínűnek. De pont ettől várjuk még jobban a filmet. Teljes a káosz!
 

Forrás: Screenrant
#CinemaKlub#batman v superman#dawn of justice#zack snyder#ben affleck#henry cavill#jesse eisenberg#spoiler

Címlapról ajánljuk