CinemaKlub

Star Wars TIE Fighter - Animét érzünk az Erőben

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 25. 8:37

Ilyen lenne a Csillagok háborúja, ha anime lenne - legjobban így foglalhatjuk össze az alábbi rajongói alkotást, mely 4 éven át készült, most pedig itt a végeredmény!

Kép: MightyOtaking DeviantArt

Korábban már láthattunk egy rövidített verziót Paul Johnson animátor munkájából, most viszont itt a teljes, 7 perces változat. A Star Wars TIE Fighter egy űrcsata történetét meséli el nekünk, ahol a Szövetség helyett ezúttal a Birodalom (eddig) arctalan pilótáival fogunk szimpatizálni, mivel Johnson őket mutatja be, mint embert. Nem is rabolom tovább a szót, következzen a kisfilm, aztán Johnson szavai, majd a "hivatalos" poszter.
 

"Mi lenne, ha egy Birodalom-központú rövid Csillagok háborúja animáció, a klasszikus 80-as évekbeli animék őrült részletességével és árnyékolásával eltűnt volna Japánból, és mostanság kerülne elő? Nos, mindent megtettem, amit tudtam. Elnézést, ha nem felel meg a Venus Wars által keltett elvárásoknak.

A rajzolást és animálást jómagam végeztem 4 éven keresztül hétvégenként, az élő gitárlegenda  Zak Rahman zenéjével, és Joseph Leyva hangtechnikus hang dizájnjával. A Lucasarts 1994-es TIE Fighter játékának rajongói számára ismerős lehet egy-két hangeffekt. Az az "érkező lövedék" zaj szörnyű emlékeket idéz fel bennem...

Külön köszönet jár a Lucasfilm jó fej srácainak, akik arra bátorítják az embereket, hogy kreatívak legyenek és hasonló projekteket csináljanak. Köszönet az extrém rajongó-barát természetüknek, amit az IMPS: The Relentless, TROOPS, stb. művekben is élvezhetünk.

Ne támogassatok a Patreonon, mivel nincs olyanom! És ne adományozzatok a Kickstarteren, mert olyanom sincs. Ehelyett, ha élveztétek, adjatok valakinek a munkahelyeteken, iskolátokban, vagy bárhol egy szelet csokit, vagy egy doboz kólát, vagy valamit. Komolyan, ez valószínűleg feldobná a napomat.

Sőt, ez tutira feldobná a napomat."

Kép: MightyOtaking DeviantArt

Le a kalappal Johnson előtt, minőségi munkát végzett. Tegnap ütötte fel a fejét a pletyka egy lehetséges élőszereplős Star Wars TV sorozatról - mi viszont jobban örülnénk, ha hétről-hétre Johnson anime epizódjait leshetnénk meg. És Ti?
#CinemaKlub#star wars#csillagok háborúja#anime#kisfilm#háború#űrhajó#csata#birodalom#lázadók#Videó

Címlapról ajánljuk