CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/03/20

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 20. 7:30

Mai Hírvadászunkat a képregényes kötődésű hírek fogják uralni, de lesznek még itt pixelek és egy új szállító is, utóbbi traileren. No meg Star Wars, abból sosem elég.


Itt a második Bosszúállók: Ultron kora TV reklám

Befutott a legújabb Age of Ultron kedvcsináló, ezúttal TV reklám formában. A szereplők együtt és külön-külön is megmutatják, mire képesek. Messze még a május?
 


Videón a The Transporter Refueled

Tudtátok, hogy új A szállító film készül? Nem? Nem baj, mi sem. Pedig ez a helyzet, ráadásul Jason Statham nélkül. Sebaj, június 19-én majd kiderül, mire képes az új főszereplő, Ed Skrein, aki a Trónok harcában is megfordult már.
 


Jackie Earle Haley Rorschach után újabb DC karakter bőrébe bújik?

Legalábbis erre utaló pletykák kezdtek terjedni a neten: a Latino-Review egyik riportere hallotta, amint valakik arról beszélnek, hogy Haley játszhatná el a Suicide Squadban a Thinkert, azaz a Filozófust, aki egy gondolat-sisak segítségével tudja kivetíteni mentális erejét. Haley már bizonyította a Watchmen estében, hogy remekül tud képregény-karaktert játszani, szerintünk ezzel a szereppel is simán megbirkózna. Persze csak ha igaznak bizonyulnak a pletykák...


 
Stúdiórekordot döntött a Pixels trailere

Amikor tegnap megmutattuk Adam Sandler legújabb vígjátékának előzetesét, nem gondoltuk volna, hogy mi is hozzájárulunk egy új rekord születéséhez. Pedig így történt: a Sony Pictures Entertainment bejelentette, hogy a Pixels trailere 24 óra alatt 34.3 milliós nézettséget produkált, ezzel elnyerve a stúdió legnézettebb friss trailerének megtisztelő címét. Az előző csúcstartó A csodálatos Pókember 2. volt, 22 milliós nézettséggel. Hogy mik vannak... Ismétlésképp:
 


Sheldon Cooper szupergonosz akar lenni

Na jó, ezúttal kicsit csalunk, mert nem feltétlenül filmes hírről van szó, de mindenképp érdemes megemlíteni: Jim Parsons, a The Big Bang Theory, vagy ahogy a magyar közönség ismerheti, az Agymenők sztárja egy interjúban elmondta, melyik képregényes főgonosz bőrébe bújna szívesen. Ki az? Szereti a találós kérdéseket, teljesen zakkant, és korábban már Jim Carrey is eljátszotta egy Batman filmben? Naná, hogy a Rébusz!
 


Egy hónap múlva mutatják be a Star Wars Battlefrontot

Utolsó hírünkben pedig nem kicsit, hanem nagyon is csalunk, mivel egyáltalán nem filmes kötődésű dologról van szó, de nem akartuk megtörni a "minden napra egy Star Wars hír" elvünket. Aki jártas a videójáték-témában, az talán hallott már a Star Wars Battlefront sorozatról, ami eddig két nagyobb és több kisebb epizódot ért meg. Idén viszont újabb részt kapunk, amiről eddig nem sokat tudtunk, most viszont a játékot kiadó EA, a fejlesztő DICE, és a Lucasfilm közösen jelentette be, hogy az április 16-19. között megrendezésre kerülő Star Wars Celebration keretin belül lerántják a leplet az új Battlefrontról. Éljen! Addig is itt egy fejlesztői videó, aminek leginkább a vége felé, 1:39-nél érdemes sasolni:
 

Forrás: EA/Star Wars
 
Ennyit ma reggelre, és ne felejtsétek, mivel péntek van, ezért legközelebb csak hétfőn érkezik a Hírvadász, de ne búsuljatok, érdemes a hétvégén is velünk tartani. Meg ma. Meg minden nap.
#CinemaKlub#ultron kora#avengers#bosszúállók#marvel#a szállító#steven spielberg#john williams#tom hanks#jackie earle haley#suicide squad#star wars#jim parsons#agymenők#batman#film#mozi#reggeli hírvadász#trailer#Videó

Címlapról ajánljuk