CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/03/19

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 19. 7:30

Újabb Star Wars tervezgetés, ikonikus feldolgozások, teaser képek, extrán várós filmek poszterei és izgalmas hírmorzsák ma reggel is. Ugorjunk is fejest!

J.J. Abrams rendezi a Star Wars IX-et is?

A Disney nem bízza a véletlenre a jövő alakulását: igyekeznek minél hamarabb és minél messzebb megtervezni az elkövetkező SW filmek részleteit. Annak ellenére, hogy múlt héten jelentették be, hogy a VIII. rész rendezői székébe Rian Johnson ül majd, valószínű, hogy már június óta tutira övé volt ez a poszt. A Rouge One háza táját is rendezgetik bőszen, nem véletlen, hiszen jövőre már ez is a mozikba kerül.

A nagy tervezgetés mellett egyáltalán nem meglepő, hogy már a záró darabbal is foglalkoznak a készítők és a legújabb hírek szerint Az ébredő Erő rendezőjét, J.J. Abramst szeretnék a IX. rész levezénylésére.  Annak ellenére, hogy akadt pár negatív mellékszál az idén decemberben érkező VII. rész munkálataival kapcsolatban – forgatókönyv-átírás, a megjelenés határidejének tologatása – úgy tűnik, hogy a stúdió nagyon is elégedett Abrams munkájával.

A rendező nemrég azt nyilatkozta, hogy a VIII. és a IX. részben is producerként tevékenykedik majd, azonban azt is megemlítette, hogy Johnson csupán a VIII. részt rendezi – ebből már gyanakodhatunk: talán tényleg ő lesz a kiválasztott…

Kép: Youtube videó

Forrás: Collider


A Csillagainkban a hiba hamarosan megkapja a kistestvérét

John Green romantikus drámáját követően, melyben Shailene Woodley és Ansel Elgort vitték a főszereplői stafétát, egy újabb története is meghódítja a vásznakat. Korábban már írtunk róla, hogy kijött a Paper Towns első plakátja, most pedig Nat Wolff - az adaptáció egyik szereplője - posztolta ki az első hivatalos képet a filmből. Persze nem meglepő, hogy éppen most ugrott neki a promózásnak, hiszen holnap reggel kapjuk meg az első előzetest.

Izgatottan várjuk a dolgot, hiszen Green előző sztorija is a szívünkbe talált, és a remény hal meg utoljára... kap egy esélyt a Paper Towns is, hiszen manapság minden értelmes és jól felépített romantikus drámáért hálát kell adnunk, ugyanis olyanok ezek, mint a fehér holló. Addig is lessük meg azt az emlegetett képet:

Kép: Nat Wolff Instagram

Spielberg és Hanks újra együtt forgatnak


Újabb közös filmjük egy hidegháborús krimi, amely a Bridge of Spies néven fut. Ez már hivatalos, hiszen a Dreamworks is bejelentette. A sztori egy amerikai ügyvédre fókuszál, akit a CIA azzal bíz meg, hogy kiszabadítson egy elfogott pilótát a hadifogságból. A film október 16-án debütál majd a mozikban.

Érdekessége még, hogy egyike lesz azon kevés Spielberg alkotásoknak, melyek zenéjét nem John Williams készítette.

Williams hiánya már a Star Wars kapcsán is felmerült, hiszen a Rouge One zenéjét már nem ő, hanem Alexandre Desplat fogja elkészíteni, a Bridge of Spies score-jáért pedig Thomas Newman (A segítség) felel majd. Ezek után egyre komolyabban merül fel a kérdés: mi történt Williamsszel? A stúdió csak annyit nyilatkozott róla, hogy egészségügyi gondokkal küzd. Reméljük nem hazudnak, és tényleg csak valami egyszerű megfázás ez, habár a körülmények rosszabbat sejtetnek.

Nem mellesleg – csak, hogy érezzük Spielberg Williams-mániáját: 27 filmjéből 26-nak szerezte a zenéjét.



Forrás: Variety

Megérkezett Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. teaser posztere

A Lionsgate nem váratott magára sokáig, kiadta a befejező Katniss-sztori első plakátját. A film már idén novemberben a mozikba kerül, várjuk is mélységes nagy szeretettel! Az előzőt is szerettük, szóval miért ne tennénk.

És mielőtt belemerülnénk a tüzes poszáta elemzésébe, egy apró cukiság a stábról: Liam Hemsworth (Gale) nemrég azt nyilatkozta, hogy a stábbal megesküdtek egymásnak, hogy minden évben szerveznek egy túrát vagy kirándulást, ahova az egész csapat elmegy. Nagy volt a szeretet a stábtagok között, és úgy tűnik nem csak poén volt, hogy egy igazi, nagy családdá nőtték ki magukat a forgatások alatt.

No, de akkoron a poszter:

Kép: The Hunger Games Hivatalos Facebook

Szia-helló Dredd 2!

A 2012-es film forgatókönyvírója, Alex Garland szerint ha lesz is folytatása a filmnek, az biztosan nem most lesz - mi erősen hajlunk a soha lehetősége felé. Garland szerint ezen a ponton a rajongók fanatizmusa, pénzgyűjtése sem segítene, hiszen a stúdiókat az ehhez hasonló húzások nem igazán mozgatják meg. Persze Garland is próbált kicsit sarkítani és annyiban maradt a dologgal, hogy ha mégis lenne folytatás, akkor az biztosan nem az első rész készítőinek kezéből fog kipattanni.

Forrás: Collider
Jön, jön, jön: A sebhelyesarcú remake!

Az 1983-as (és 1932-es) alkotás most már tutira megkapja az új, friss feldolgozását. A forgatókönyvön Jonathan Newman dolgozik majd. A bevándorlós történet a '83-as, Al Pacino főszereplésével készült verzióban egy Kubából érkező menekült sztoriját meséli el, aki pénz  nélkül érkezik Miamiba, és lassan, de annál biztosabban az alvilag egyik legkegyetlenebb alakja lesz. Tony Montana sztorija az ikonikus alkotások közé tartozik, amely többek között a következő kult mondatot adta a világnak:

„Say hello to my little friend”

Az új film helyszíne Los Angeles lesz, és ugyanúgy egy alvilági babérokra törő bevándorló történetét meséli majd el.



Forrás: The Hollywood Reporter

Mára bezár a mókabazár, holnap ugyanitt! Addig is az Erő legyenek veletek!
#CinemaKlub#star wars#j.j. abrams#john williams#tom hanks#steven spielberg#liam hemsworth#hunger games#plakát#poszter#a sebhelyesarcú#remake

Címlapról ajánljuk