CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/03/18

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 18. 7:30

Ma reggel sem unatkozunk: horrorisztikus feláldozhatókkal, egymást ütő szép nőkkel, újabb Star Wars bejelentéssel és vámpírokkal támadunk ébresztünk. Többek között.


Horrorisztikus feláldozhatók?

Lehet szeretni, lehet utálni, lehet nosztalgiázni rajta, lehet unni, de egy biztos: Sylvester Stallone A feláldozhatók sorozata fogalommá vált a filmiparban. Több színész is hasonló all star bandát akar összehozni saját műfaján belül, nincs ez másképp Bruce Campbell-lel sem, aki az Evil Dead - Gonosz halott c. horror főszereplője volt a '80-as években. Azóta persze rengeteg (horror)filmben és sorozatban láthattuk őt, többek között a Xena és a Hercules visszatérő szereplőjeként is. Campbell nemrég így nyilatkozott a témával kapcsolatban:

"Ó igen! Soha se mondd, hogy soha. Dolgozom egy forgatókönyvön, ami nagyjából ilyesmi lenne. Egyelőre nincs olyan állapotban, hogy megosszam másokkal (...) Mindig is akartam csinálni egy horror-témájú feláldozhatókat, mivel mindig belefutok a horror-haverokba a különböző rendezvényeken. Remek lenne egy olyan mozit készíteni, amiben mindannyian benne vannak."

Ti kiket tudnátok elképzelni egy ilyen csapatban? Freddy? Jason? Kiszel Tünde?

Forrás: MovieWeb

Stephen Kingnek bejön a Crimson Peak

Stephen Kinget senkinek sem kell bemutatnunk, a Crimson Peak kedvcsinálóját pedig már megmutattuk korábban, úgyhogy egyből jöhet a lényeg: miután Guillermo del Toro bepillantást engedett a horror nagymesterének új filmjébe, King Twitteren mondott szépeket a Tom Hiddleston főszereplésével készülő műről. Olyanokat, hogy "káprázatos és rohadt rémisztő", meg olyat is, hogy annyira felvillanyozta, mint első alkalomkor Sam Rami Evil Dead c. alkotása - tudjátok, amiben Campbell volt a főszereplő az előző hírből. Ezek után még jobban várjuk a filmet, amiben Lokin kívül Jessica Chastain és Charlie Hunnam is meg(vagy fel?)-fordul majd.

Forrás: Stephen King Twitter


Így néz ki Michael Fassbender Steve Jobs-ként

Gettómilliomos és a 127 óra rendezője, Danny Boyle épp Steve Jobs önéletrajzi filmjét forgatja, méghozzá Michael Fassbenderrel a főszerepben. Hivatalos kép ugyan még nem érkezett a projektből, de az alábbi Instagram fotót akár annak is tekinthetjük, hiszen Fassbender egy ikonikus plakáton feszít Steve Jobs-ként. Íme:



Forrás: Instagram

Csajbunyó és Kurt Russel a legújabb Halálos iramban 7 videóban

Ezen felül Jason Statham The Rockkal harcol, felbukkan egy Trónok harca
szereplő bikiniben, Tony Jaa (rosszabb napokon Tony Neein) falon fut, A galaxis őrzői egyik rosszfiúja pedig visszaszámol. Következik a Halálos iramban 7 stábja:
 

Forrás: ComingSoon


Star Wars: Aftermath - Ez történt A jedi visszatér és Az ébredő Erő között

Nem, ezúttal nem egy újabb SW filmről van szó, az Aftermath egy könyvtrilógia első része lesz, melynek célja A jedi visszatér és Az ébredő Erő közti történéseket elmesélni. A könyv írója egy bizonyos Chuck Wendig, aki elismert szerző a tengerentúlon - reméljük ez nem csak reklámszöveg. A sztoriról egyelőre annyit tudni, hogy közvetlenül az endori csata után játszódik, és a Birodalom által hagyott űr betöltésével foglalkozik majd. Megjelenés szeptember 4-én, addig is itt a borító:



Forrás: StarWars.com

Sorozat készül a svéd gyerekvámpír-drámából

John Ajvide Lindqvist 2004-ben megírta, Tomas Alfredson 2008-ban pedig filmre vitte az Engedj be! című szörnyűségében is gyönyörű vámpírtörténetet. Mivel a könyv és a film is remekül sikerült, ezért az amerikaiak 2010-ben elkészítették a saját változatukat, ami finoman szólva sem lett tökéletes, Chloe Grace Moretz ide, vagy oda. Most pedig újabb rókabőrt akarnak lehúzni feldolgozást ér meg a modern svéd klasszikus: az A&E amerikai TV csatorna sorozatot készít belőle a Teen Wolf c. sorozat alkotóival. Nem nagyon örülünk a dolognak, de azért reménykedünk, hátha...

Forrás: The Hollywood Reporter
 
Apropó sorozatok: a Sorozatklub megvolt már, ugye?

 
Ennyit a mai reggelre, legyen szép napotok, és ne felejtsétek: holnap újra itt!
#CinemaKlub#horror#a feláldozhatók#bruce campbell#stephen king#guillermo del toro#steve jobs#apple#michael fassbender#jason statham#dwayne johnson#kurt russel#halálos iramban 7#star wars#az ébredő erő#reggeli hírvadász#Vámpírok#film#mozi

Címlapról ajánljuk