CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/03/16

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 16. 7:30

Jó reggelt, filmrajongók! Ma sem kezdődhet a nap filmes hírek nélkül, ezért itt a legújabb Hírvadász, többek között Fantasztikus Négyes, Toy Story 4 és Popeye infókkal!

Denzel Washington, Chris Pratt és Ethan Hawke mesterlövész lesz

A Metro-Goldwyn-Mayer és a Sony közösen fogja finanszírozni A hét mesterlövész remake-et, adta hírül a Variety. Az 1960-as klasszikus újragondolásában Denzel Washington, Chris Pratt és Ethan Hawke mellett Haley Bennett szerepel, a rendezésért Antoine Fuqua (Artúr király, Orvlövész, Támadás a Fehér Ház ellen) felel. Az 1960-as film A hét szamuráj amerikai változata, amiben egy szegény mexikói falu lakóit védelmezi hét fegyverforgató a banditák ellen. Az MGM-nek és a Sony-nak nem ez az első közös projektje, a James Bond és a Jump Street sorozatot is együtt finanszírozzák. Kíváncsian várjuk, mindebből mi fog kisülni.

Forrás: Variety

A Fantasztikus Négyes nem bírja a Csillagok Háborúját

A Disney múlt héten nem csak a jövőre mozikba kerülő Star Wars spin-off alcímét jelentette be, amit ezentúl Star Wars: Rogue One-ként érdemes keresni, hanem a Star Wars: Episode VIII premierjének időpontját is, mely 2017. május 26-ra esik. Több se kellett a 20th Century Foxnak, az eredeti június 2-i Fantasztikus Négyes premiert 2017. június 9-re módosította. Nem túl sok ez a pár nap plusz, de talán arra elég lesz, hogy a film ne hasaljon el teljesen a mozipénztáraknál. Talán… Ismétlésképp a közel sem fantasztikus trailer:
 

Forrás: ComingSoon

Az Agymanók kiötlője társrendezi a Toy Story 4-et

A Pixar nemrég jelentette be, hogy a Toy Story 4-et Josh Cooley, az Agymanók sztorijáért felelős személy fogja társrendezni az eredeti alkotóval, John Lasseterrel karöltve. Cooley nagy rajongója a korábbi részeknek, ezért nagyon örül a lehetőségnek, hogyasszondja:

„Társrendezője lenni a Toy Story 4-nek azzal az emberrel, aki 20 éve a vászonra varázsolta a Toy Story karaktereket, egy valóra vált álom. Amikor először láttam a Toy Story-t, teljesen le voltam nyűgözve az áttörő jelentőségű számítógépes animációktól, de a történetmesélés volt az, amiért folyamatosan visszatértem. A Toy Story 4 ezt a tradíciót folytatja majd, és ennél izgatottabb már nem is lehetnék, hogy én is a részese lehetek!”
 
Az Agymanók június 25-én kerül a mozikba, és remélhetőleg le tudjuk majd szűrni belőle, mire képes Cooley.

Forrás: Variety

 
Új poszteren a Csábítunk és Védünk
 
Nem, ezt a fordítást nem mi szültük, de az vesse a magyar címadóra az első követ, aki jobbat tudott volna kitalálni egy Hot Pursuit című vígjátékhoz, amiben Reese Witherspoon rendőrként kalandozik Sofia Vergara-val, aki egy drogbáró özvegyét alakítja. Na ugye.

Kép: Reese Witherspoon Twitter


Christian Bale és Rosamund Pike mellé Peter Dinklage csatlakozhat

Méghozzá a The Deep Blue Good-by című adaptációban, mely az Amerikában népszerű Travis McGee novellasorozat első része. McGee egy detektív, aki egy katona által elrejtett második világháborús kincs nyomába ered. A filmet nem más dirigálja majd, mint James Mangold, az Azonosság, A nyughatatlan, a Börtönvonat Yumába és a Farkas rendezője, a forgatókönyvön pedig egy bizonyos Dennis Lehane is dolgozik, aki a Titokzatos folyó, a Viharsziget, illetve a Hideg nyomon novellákat is írta. Dinklage mellett Nicola Peltz neve is felmerült, mint lehetséges új szereplő, őt korábban a Transformers: A kihalás korában láthattuk biodíszletként Mark Wahlberg lányaként.
 
Kép: Nicola Peltz Instagram
Forrás: ComingSoon
 
Mégsem lesz egész estés Popeye animációs film?

Legalábbis erre utalnak Genndy Tartakovsky szavai, aki rendezőként vett volna részt a film készítésében, ám nemrég kiszállt a projektből. Tartakovsky-nak olyan meséket köszönhetünk, mint a Dexter laboratóriuma, a Pindúr pandúrok, vagy az első Star Wars: A klónok háborúja, spenótevő barátunk tehát a legjobb kezekben lett volna. A stúdióval viszont nem egyeztek a terveik a filmet illetően, sőt Tartakovsky szerint már nem is biztos, hogy a Sony el akarja készíteni, ezért inkább kiszállt a buliból. Addig is, amíg új hír érkezik Popeye felől, itt egy animációs teszt róla (1:58-tól):
 

Ennyit a mai reggelre, holnap ismét jelentkezik a Hírvadász, minden jót addig is!
#CinemaKlub#denzel washington#chris pratt#ethan hawke#a hét mesterlövész#fantasztikus négyes#star wars#star wars: rogue one#agymanók#sofia vergara#reese witherspoon#popeye#pletyka#film#mozi#sztárok#reggeli hírvadász

Címlapról ajánljuk