CinemaKlub

Star Wars: Rogue One jövőre, Star Wars: Episode VIII 2017-ben

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 12. 19:20

Kiderült az első újgenerációs Star Wars spin-off alcíme, egyik főszereplőjének kiléte, és az Episode VIII premierjének dátuma is. Milyen nap a mai, ha nem örömteli?

Kép: YouTube

Rogue One (magyarul talán "Zsivány egyes"?) lesz az alcíme az első különálló Star Wars filmnek, jelentette be ma reggel Bob Iger, a Disney vezérigazgatója. A filmet Gareth Edwards (Godzilla) rendezi, a forgatókönyvet Chris Weitz (Egy fiúról) írja, az egyik főszereplő pedig az a Felicity Jones lesz, aki A mindenség elméletében Stephen Hawking feleségét alakította. Jones-nak nagyon örülünk, Edwards-nak már annál kevésbé, mivel a Godzillával finoman szólva sem győzött meg minket. A forgatást idén nyáron kezdik, premier 2016. december 16-án.

Kép: StarWars.com

Új részleteket tudtunk meg a Star Wars: Episode VIII-ról is, kiderült például, hogy Rian Johnson fogja írni és rendezni. Johnson olyan filmeken dolgozott eddig, mint a Looper - A jövő gyilkosa, a The Brothers Bloom - Szélhámos fivérek, és a Beépülve, illetve három Breaking Bad részt is ő rendezett, köztük az Ozymandias-t, ami a sorozat egyik legkiemelkedőbb epizódja. A premierre 2017. május 26-án kerül sor, a Csillagok Háborúja 40. évfordulóján (+1 nap). Ismétlésképp pedig itt Az ébredő Erő előzetese, ami idén decemberben érkezik a mozikba, és ha minden igaz, májusban új traileren csodálhatjuk meg.
 

Forrás: StarWars.com
#CinemaKlub#star wars#rogue one#star wars: rogue one#felicity jones#disney#bejelentés#premier

Címlapról ajánljuk