CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 2015/03/11

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 11. 7:45

Sokkoló bejelentések, lenyügöző plakátok, szuperhős találgatások és megacuki előzetesek dobbantottak kedden a filmes világban. Jöhet a kávé, és fejest is ugorhatunk a hírmorzsákban!


Újabb gyönyörű Bond-lány a 007-es oldalán


Azt már hónapok óta tudjuk, hogy a legújabb Bond film – amely Spectre néven és Sam Mendes rendezésében fut – nem kevés sztárt, és gyönyörű női formát tartogat a rajongóknak. Daniel Craig mellett ugyanis olyan nevek virítanak majd a stáblistán, mint Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Dave Bautista, Monica Bellucci vagy éppen Lea Seydoux. És ha még nem lenne elég a férfiakat delejező, csodás hölgyekből, újabb névvel bővült a lista: a mexikói származású Stephanie Sigmannal. Uraim, lehet kapkodni a levegőt:

 

Kép: James Bond 007 Hivatalos Facebook

Chris Pine lehet az új Zöld Lámpás?
 
Már jó ideje beindult a pletykálkodás, miszerint a DC Batman v Superman: Dawn Of Justice című filmjének berobbantása után - melyben Ben Affleck és Henry Cavill feszülnek majd egymásnak - egy Justice League film is várható lesz a blockbusterek között. Az első rész várhatóan 2017-ben, a második pedig 2019-ben érkezne a mozikba. A szereposztás is kitisztulóban van: Batman (Affleck), Superman (Cavill), a Csodanő (Gal Gadot), Flash (Ezra Miller), Cyborg (Ray Fisher) és Aquaman (Jason Momoa) alkotnák a csapatot.

Egyetlen kérdés maradt csupán: vajon ki lesz Zöld Lámpás? A fáma most arról szól, hogy Pine lehet a kiválasztott. Ha mindez igaz, akkor lesz némi irónia a dologban, hiszen Pine anno, 2011-ben Ryan Reynolds ellenében kibukott a szereplőválogatáson.

Kép: InterCom

Új Agymanók trailer érkezett: mese-rajongók gyülekezzetek!
 
Merüljünk csak el, szépen, nyugodtan az érzelmek kesze-kusza hálóiban. A Pixarnak már így is sikerült magával rántania minket az első Agymanók előzetesével, azonban abban csak a felszínt kapargattuk, hiszen szinte csak egyetlen jelenetbe pillanthattunk bele, a sztoriról azonban fogalmunk sem volt. Most azonban fordult a kocka. Látva az új trailert, erős bennünk a remény, hogy a stúdió legújabb meséje akár még a Fel! tanulságos cselekményvezetéséhez és édesbús cukiskodásához is felnőhet. Könyörgünk, legyél olyan jó, mint amilyennek most tűnsz:
 
 

Hivatalos: jön a Zoolander 2

A cukiságok mellett akadt értelmezhetetlen őrület is. De komolyan, az alábbi ötlet elég ütősre sikerült. Így kell belecsapni a PR-lecsóba. Ben Stiller és Owen Wilson egyszercsak megjelentek a Párizsban rendezett Divathét egyik rendezvényén. Lazán végig lejtettek a híres Valentino divatbemutatóján, ezzel jelezve: hé, emberek, újra jövünk! Azóta a Paramount is bejelentette, hogy komolyan érkezik a folytatás. Íme a vonulásuk:
 
 
Shailene Woodley stílusos poszteren ugrándozik
 
A beavatott-sorozat: A lázadó legújabb része hamarosan a magyar mozikba is megérkezik (március 19.), a nagy hajrában egyre több kép, filmrészlet és interjú jelenik meg a folytatással kapcsolatban. Most a Summit Entertainment dobta ki a film legújabb plakátját. Valljuk be, elég menőre sikerült a cucc:

 
És mielőtt még mai Hírvadász sorainkat is rövidre zárnánk, egy utolsó utáni hírmorzsa a tömegeknek: úgy tűnik, hogy Tim Burton az Alíz Csodaországban sikere után újabb mesét vesz a gondozása alá. Ember nem tippelné meg, hogy vajon melyik klasszikusról van szó... a Dumbo az. Élőszereplős. Dumbo. Hagyunk időt...

Források: CinemaBlend, MovieWeb, Empire, ComingSoon
#CinemaKlub#james bond#spectre#daniel craig#sam mendes#agymanók#előzetes#trailer#ben stiller#owen wilson#plakát#shailene woodley#justice league#chris pine#zöld lámpás#reggeli hírvadász

Címlapról ajánljuk