CinemaKlub

Több Szellemirtók film jön, Channing Tatum és Chris Pratt is szerepelhet bennük

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 10. 16:29

Úgy tűnik, hogy a Sony egy teljes Szellemirtók-univerzumot kíván felépíteni, ugyanis a női főszereplőkkel készülő reboot mellett kapunk egy férfiasabb változatot is. Sőt, ez csak a kezdet.

Kép: Ghostbusters Facebook
 
Eddig csak annyit tudtunk, hogy készül egy Szellemirtók reboot női főszereplőkkel, amit Paul Feig rendez majd. Most viszont újabb film bukkant fel az alkonyzónából: a Deadline értesülései szerint a másik Szellemirtókat Joe és Anthony Russo (Amerika Kapitány - A tél katonája) rendezi, Drew Pearce (Vasember 3, Mission: Impossible 5) írja, és Channing Tatum is szerepel benne. A projekt felett pedig az eredeti Szellemirtók alkotói, Ivan Reitman és Dan Aykroyd bábáskodik majd, ami nem is hangzik olyan rosszul. Reitman így nyilatkozott a dologról:
 

"Ki akarjuk bővíteni a Szellemirtók univerzumot, amibe különböző filmek, TV sorozatok, márkák, és minden beletartozik, ami a modern filmes szórakoztatóipar része(...) Ez egy jól bejáratott szórakoztató műsor, amiben a félelmetes természetfeletti a komédiával párosul. Paul Feig filmje lesz az első verziója ennek, amit júniusban forgatnak majd, és 2016. júliusában érkezik. Ő rendelkezik a világ négy legviccesebb nőjével, és ezen felül más meglepetések is várhatóak. A második film egy csodálatos elképzelésre épül, ami ebből indul ki. Drew nemsokára elkezdi az írást, és remélhetőleg készen állunk majd a Russo tesók következő forgatási idejére, jövőre, ami után egy évvel érkezik a film is. Ez csak a kezdete annak, ami reményeim szerint rengeteg remek filmhez vezet majd."


Még ki sem hűlt a fentebbi nyilatkozat, máris újabb hírek érkeztek a témával kapcsolatban: a BadassDigest állításai szerint Chris Pratt is csatlakozhat a produkcióhoz. Nem lesz ez egy kicsit sok, Chris? Jurassic Park, Indiana Jones, A galaxis őrzői 2., és most még ez is... Reméljük a mennyiség nem megy majd a minőség rovására, sem Pratt alakításait, sem a Szellemirtók filmeket illetően. Ti mit gondoltok minderről?

Forrás: Deadline, BadassDigest
#CinemaKlub#szellemirtók#ghostbusters#channing tatum#reboot#pletyka#sony

Címlapról ajánljuk