CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 2015/03/09

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 9. 8:00

Nincs is jobb annál, mint friss filmes hírekkel kezdeni a napot - ebben segít mindenkinek a Reggeli Hírvadász, hétköznap délelőttönként!


Sólyomszem és Lois Lane ismét egy filmben
 
Jeremy Renner és Amy Adams az Amerikai botrány után ismét egy filmben szerepel majd, méghozzá egy díjnyertes mű, a Story of Your Life című novellából készülő sci-fiben. A sztoriról röviden: idegenek érkeznek a Földre, mire az amerikai kormány felbérel egy nyelvészt (Adams), hogy kiderítse mi a lények szándéka. Miközben a nyelvész megtanulja, hogyan kommunikálhat az idegenekkel, élénk látomások, flashbackek kerítik hatalmába, melyek segítségével egy nagyobb rejtélyre is fény derülhet. Ha minden igaz, Renner egy fizika professzort alakít majd, aki a nyelvész segítségére siet. A forgatásra még idén sor kerül, a film megjelenése egyelőre nem ismert.

Minderről a The Hollywood Reporter adott hírt, a cikkből pedig az is kiderül, hogy Renner az Amerika Kapitány: Polgárháborúban is szerepel, amiről eddig csak pletykák keringtek a neten. Ezek szerint mégsem ő halálozik el a hősök közül az Ultron korában? De akkor ki fog? A Captain America: Civil War 2016. május 6-án érkezik a mozikba a Fekete Párduc és az új Pókember debütálásával.
 
Forrás: The Hollywood Reporter

Kép: Avengers Facebook

 

Cara Delevingne szerint a Suicide Squadtól eldobjuk majd az agyunkat

Maradva a szuperhősös témánál: a DC nem csak a Batman v Supermannel készül bevenni a mozik pénztárait és a rajongók szívét, hanem a Suicide Squad nevű szupergonoszokat felvonultató bandával is. Ebben a filmben alakítja Margot Robbie Harley Quinnt, Will Smith Deadshotot, Jared Leto pedig Jokert. Nem is hangzik rosszul, igaz? Cara Delevingne angol modell szerint, aki a napokban járt a forgatáson, a filmtől eldobjuk majd az agyunkat. Reméljük igaza lesz, és nem csak azért mondja ezt, mert ő játssza az Enchantress nevű varázslónőt a filmben... 2016-ban kiderül!

Forrás: Cara Delevingne Twitter
 

Kép: DC Comics Database


Két részben jön Blomkamp Alien filmje?

Inkább csak merész gondolatkísérlet ez, semmint reális lehetőség. Azt már eddig is tudtuk, hogy az Alien 5 az első két rész folytatása, Blomkamp viszont későbbb azt nyilatkozta, hogy nem kívánja eltörölni a harmadik és negyedik rész eseményeit sem. Hogy mindezt hogyan tudja megvalósítani, az jó kérdés, de az egyik interjúban olyasmire utalt, hogy több mint egy filmre való ötlete van. Ebből akár arra is következhethetnénk, hogy a Harry Potter és Az éhezők viadala zárórészekhez hasonlóan itt is dupla epizódot kapunk, de kár még ennyire előrerohanni. Mi egy filmmel is meg lennénk elégedve, ha az jobban sikerülne, mint a Chappie...

Forrás: ScreenRant

Kép: Blomkamp Twitter


Sigourney Weaver szívesen felbukkanna a Szellemirtók rebootban

Merthogy ilyen is lesz, méghozzá 2016. július 22-én, az eredeti férfi főszereplők helyett nőkkel. Ezen kívül szinte még semmit sem tudni a filmről, de Weaver szerint remek lesz, és ő is szívesen szerepelne benne 1-2 pillanat erejéig. A rendezői székben Paul Feig ül, félelemmel vegyes izgalommal várjuk a végeredményt.

Forrás: ScreenRant


 



Ma érkezik az új Holnapolisz trailer, addig is itt egy poszter

Tudjátok, ez az a teleportálós George Clooney-s sci-fi, amit A Hihetetlen család rendezője készít, és amit már nagyon várunk. Íme a poszter, ami kattintásra megnő, trailer pedig ma/holnap:

Kép: Tomorrowland Facebook

 

Ez volt tehát az első Reggeli Hírvadász, holnap újra jelentkezünk egy hasonló összeállítással, addig is tartsatok velünk, és szép napot mindenkinek!

#CinemaKlub#avengers#jeremy renner#suicide squad#cara delevingne#neill blomkamp#sigourney weaver#szellemirtók#george clooney#holnapolisz#tomorrowland#marvel#dc#reggeli hírvadász

Címlapról ajánljuk