CinemaKlub

Ez az élőszereplős Dragon Ball rajongói kisfilm lealázza a moziváltozatot

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 2. 13:15

Hihetetlen, mire képes a rajongói szív, ha tehetséggel és kitartással párosul. Ennek újabb ékes bizonyítéka az alábbi Dragon Ball kisfilm, amit mindenkinek látnia kell. Most.

Kép: YouTube

Emlékszünk még a 2009-es Dragonball: Evolúció című csodára? Nem? Nem baj, jobb is ez így, mivel a Justin Chatwin és Emmy Rossum nevével fémjelzett "alkotásban" kb. annyi Dragon Ball életérzés volt, mint Zseniális Teknős fején a hajszál. Nem úgy, mint az alábbi élőszereplős rajongói kisfilmben, melyben Songohan és Trunks harcol az androidok ellen. Hihetetlen, de a készítőknek sikerült ebben a pár percben visszahozniuk azt a varázslatos hangulatot, amiért annyira odavoltunk gyerekkorunkban is, ráadásul hús-vér színészekkel. Nem kis teljesítmény ez, pláne úgy, hogy rajongói alkotásról van szó. Ja igen, és a legjobbat nem is mondtam: a Dragon Ball Z: Light of Hope egy pilot, azaz egy tervezett sorozat próbarésze, amivel kalapozhatnak a készítők. A végeredményt elnézve nem lesz gond a pénzgyűjtéssel, így még több epizódra számíthatunk, reméljük minél hamarabb. Íme a csoda:
 

Nem olyan rossz manapság Dragon Ball rajongónak lenni, a napokban jelent meg a Dragon Ball: Xenoverse című videójáték is, amiben saját karakterünket irányítva harcolhatunk Songokuék oldalán. Nem hangzik rosszul, igaz? Nektek ki volt a kedvenc szereplőtök?
#CinemaKlub#rajongók#kisfilm#élőszereplős#mese#harc#anime#rajzfilm

Címlapról ajánljuk