CinemaKlub

Margot Robbie leüvöltötte Will Smith fejét

CinemaKlubCinemaKlub

2015. február 20. 8:54

Néha ez is bejön: fáradt vagy és az állásinterjún ahelyett, hogy adnád a visszafogottat, inkább elküldöd a búsba a legnagyobb sztárt a 10 méteres környezetedben.

Kép: InterCom

 

Régóta éreztük már, hogy Margot Robbie cseppet sem egy szőke cicababa, ahogy azt Leonardo DiCaprio mellett is bebizonyította már a Wolf Of Wall Streetben. A 24 éves színésznő Scorsese alkotása óta folyamatosan dolgozik: szerepelt a Sundance fesztiválon debütáló Z For Zakariah-ban, és egy Afganisztánban játszódó életrajzi filmben is drámázik majd Tina Fey mellett. Sőt, ha még jobban sokkolni szeretnénk magunkat: ő játssza majd Harley Quinnt a DC Suicide Squad-jában is!

De még mielőtt ennyire a jövőbe rohannánk, koncentráljunk a legközelebbi filmjére: a Focusban Will Smith partnernőjeként sokkolja majd a férfi tömegeket. Persze ennek a castingnak is megvan a maga ügyes-bajos, és mondjuk ki: badass sztorija.

Mit tesz az ég Robbie épp a testvérével túrázott Horvátországban, este ázottan, fáradtan vánszorgott vissza a szállodájába egy kalandos nap után – ekkor még nem is sejtette, hogy az izgalmak aznapra még nem értek véget. Semmi alvás, csörgő telefon, mi történik, mi van? Behívták a Focus castingjára. Öröm és bódottá, de a sztori ennél sokkal izgalmasabb: aznap este indult a repülőgépe, másnapra pedig ott kellett állnia teljes díszben a rendező előtt.


Kép: InterCom

 

A gépet elérni sem volt egyszerű, hiszen a rejtett kis szigeten csupán egyetlen kis hajó szállítgatta az embereket, ezt kellett az utolsó pillanatban elérnie. Elér a reptérre, 6 óra várakozás. Franciaország, újabb hat óra, és végül New York.
 

„Mire New Yorkba értem elvesztették a bőröndömet, a cipőm szétázott, a gatyám rongyokban, semmi smink. Addigra, ha jól számolom az eltelt 50 órából sikerült összesen hatot végig aludni. Így mentem be a castingra.”
 

A körülményes utazás koronázásaként Will Smith bicegett oda hozzá, kissé elkésve és csak annyit böffentett oda humorosan, hogy bocsi a késésért Queensből jöttem. Szegény Smith-nek fogalma sem volt róla, hogy mibe gázolt bele akaratlanul.

Több se kellett Robbie-nak. Leüvöltötte Smith nem létező haját a fejéről: ennyit arról, hogy ő Horvátországból volt képes időben megérkezni. Mr. Bájgúnár pedig képes késve besasszézni a szomszédból.

Másnap őt lepte meg a leginkább, amikor megcsörrent a telefonja a jó hírrel, bizony az övé lett a szerep. Fel is merült benne a kérdés: egy állásinterjún, akkor simán belefér, ha kb. a főnökét is jól helyreteszi?!
 

„Szóval azért kaptam meg a szerepet, mert szarul néztem ki és egy baromnak neveztem Will Smith-t?!” - vicceskedett később. 

A Focus - A látszat csal február 27-én érkezik a magyar mozikba!

 
 

Forrás: Entertainment Weekly

#CinemaKlub#focus#margot robbie#will smith#casting#állásinterjú#utazás

Címlapról ajánljuk