CinemaKlub

Bradley Cooper és Emma Stone Hawaiin romantikáznak?

rtl.hurtl.hu

2015. február 12. 10:18

Cameron Crowe új filmmel üget vissza a mozikba, májusban érkezik ugyanis az Aloha, amelyben olyan nevek figyelnek be, hogy a szívünk is kettéhasad.

Kép: Youtube trailer

Még egy 2013-as interjúban Emma Stone Ellen Degeneresszel sztorizgatott, amikor szóba jött, hogy egyszer a műsorvezető meglepte őt egy vacsora közben, amikor épp Cameron Crowe-val találkozott. Ellen egyszerűen csak odasétált hozzájuk és annyit mondott: „Akármilyen filmet is csináltok együtt, biztosan jó lesz!”.

Úgy tűnik tényleg a műsorvezető áldása hiányzott, hiszen pár hét múlva a rendező felhívta Emmát, hogy van egy király filmötlete. Valószínűleg ez a projekt elérkezett a finishbe, hiszen most jött ki a közös munkálkodásuk, az Aloha első trailere, amelyben olyan nevek tűnnek fel a színésznő mellett, mint Bradley Cooper, Rachel McAdams, John Krasinski, Bill Murray vagy éppen Alec Baldwin.

Lehet örömésbódottságban tapsikolni. Mi azt tesszük:
 

A film sztorija egyébként Cooper karaktere körül összpontosul, aki #fogalmunksincsmivelfoglalkozik, de a lényeg, hogy visszatér Hawaiira, ahol az exe (McAdams) és egy bájos, a légierőnél dolgozó lány (Stone) között őrlődik, miközben újra be akarja indítani a karrierjét - bármi is legyen az.

A film május 29-én érkezik az amerikai mozikba!
#CinemaKlub#trailer#előzetes#bradley cooper#emma stone#rachel mcadams#bill murray#John Krasinski#alec baldwin

Címlapról ajánljuk