CinemaKlub

Jennifer Lawrence egy boával huncutkodik

rtl.hurtl.hu

2015. február 6. 11:20

A Vanity Fair márciusi számában a színésznő újra a fókuszba kerül, nem is egyedül, és nem éppen sok ruhában.
 

Így még sosem láthattuk a 24 éves, Oscar-díjas színésznőt… egy boával a meztelen testén. A fotót még tavaly júliusban Patrick Demarchelier lőtte privát hollywoodi birtokán, ahol a pikáns képen kívül még több izgalmas darab született, melyeket már korábban közzétett a híres amerikai magazin.

Mindez persze még bevállalósabbnak számít a tavalyi Fappening botrány árnyékából nézve. Aki lemaradt volna róla – létezik ilyen?! –, múlt évben eléggé nagy felfordulást és felháborodást generált, hogy több tucat celeb meztelen fotóit tették közzé az interneten, miután feltörték a telefonjuk felhőszolgáltatását. Ezen áldozatok egyike, és a fotók számát tekintve toronymagasan vezető színésznő, Jennifer Lawrence volt.

Az őrület csitulását követően kommentálta is az eseményt (szintén a Vanity Fairben):
 
„Ez egy szexuális bűncselekmény. Gusztustalan! Nemcsak a törvényt, de az embereket is meg kell változtatnunk. Ezért is felelősek ezek a website-ok. Csupán a puszta gondolat, hogy valakit szexuálisan zaklatunk és még profitálunk is belőle. Ez tőlem annyira távol áll. Nem tudom elképzelni, hogy ennyire ne legyek empatikus.”

Mostanra azonban már minden lenyugodott, fel lehet engedni, lássuk azt a méltán híres boa-fotót:

Kép: Vanity Fair Official Facebook
#CinemaKlub#pikáns kép#jennifer lawrence#vanity fair#boa#kígyó

Címlapról ajánljuk