KERESÉS search-close

viki

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "viki"

Kistehetségek: „Igenis, Balázs kapitány!”

Olívia, Kincső és Viki egy játékban szerezhettek extra pontokat a csapatuknak. Balázs különböző kérdéseket tett fel nekik, mint például: vajon mi is az az ádámcsutka?

A Kisördögök új kihívásokba vágták a fejszéjüket

Az Akadémián Olivér és Viki egy általuk addig sosem látott stílussal, a swinggel kezdtek el barátkozni, hogy az adásban ügyesek lehessenek. Olívia a saját koreográfiáit tökéletesítette Emesével, miközben Peti a múlt hét izgalmait és könnyeit dolgozta fel az énekóráján.

Kovácsovics Fruzsina:

A Kisörögök csapatkapitánya mindig próbálja jókedvre deríteni a gyerekeket, még akkor is, ha kevesebb pontot kaptak, mint elképzelték. Fruzsi szerint ugyanis nem a pontok a legfontosabbak. 

Gergő, Lara és Ricsi együtt meséltek a negyedik adás izgalmairól!

A Fenegyerekek csapatkapitánya végtelenül büszke volt a gyerekeire, hiszen nagyon jól teljesítettek a színpadon. Ráadásul még Viki, a kis tehetségük is jó pontokat hozott: volt is öröm interjú közben bőven!

Tóth Vera:

Vera érdekes szituációban találta magát, hiszen testvére, Gabi is vendégeskedett a Kicsi Óriásokban, ráadásul a kistehetségek kérdezgettek tőle, nem is akárhogyan! Vera mesélt egy kicsit a gyerekekről és a cuki sztoriról, amikor lesokkolta Olíviát a ténnyel, hogy Gabival tesók.

A táncosok egy igazi táncpárbajjal küzdöttek meg a plusz pontokért

A produkciókért kapott pontok mellé, a gyerekek extra pontokat is szerezhettek. A Kicsi Óriások táncosai ismét együtt léptek a színpadra, hogy egy igazi dance-off során elérjék, hogy mindenkinek leesen az álla a mozdulataiktól.

Oláh Gergő: „Mi nyitottuk az adást, ez egy nagyon nehéz dolog!”

A Fenegyerekek csapatkapitánya Dorinával és Ricsivel - a tehetséges táncos párosával - a 3. adás közben értékelte csapata teljesítményét. Milyen volt a színpadon? Hogy sikerült a produkció? Elmesélték!

Viki & Olivér: Jump (Kris Kross)

Spáh Dávidék kifejezetten örültek, hogy Olivér hétről-hétre egyre jobban kinyílik Viki mellett. Tánc közben most már egy-két mosolyt is eleresztett!

Kovácsovics Fruzsi megleste a Kisördögeit a próbákon

Fruzsi és Kisördögei is új kihívások elé néztek ezen a héten, azonban a próbákon igyekeztek mindenre felkészülni. Kizárták az izgalmat, és komolyabban odafigyeltek a koreográfiára.

Viki: Mein Herr (Liza Minelli)

Egy szteppcipő, egy énekes legenda dala és egy kistehetség. Viki egy Liza Minelli dallal állt a zsűri elé, és ő is megosztotta az ítészek véleményét. Az viszont biztos, hogy a cipő talpa tükörnek is tökéletes.

Oláh Gergő minden próbán ott volt a Fenegyerekek mellett!

A gyerekek ezen a héten is új kihívások elé néztek: mindenki új dalokat és koreográfiákat kapott a tanáraitól. Gergő, mint csapatkapitány is ott volt velük az Akadémián, hogy mindenben segíthesse a tehetségeit.

Vajon mivel lazulnak fellépés előtt a Kisördögök?

„Helló, én Béla vagyok” – ezzel a többfnkciós játékkal szokta Fruzsi elterelni a gyerekek figyelmét a fellépés előtti izgalmakról. Lesd meg te is a Kisördögök egyik cuki szokását!

Kovácsovics Fruzsina: „Nagyon-nagyon izgultam értük!”

A Kisördögök csapatkapitánya mesélt egy kicsit a gyerekek teljesítményéről és a végtelen izgalomról, ami a második adás kulisszái mögött bujkált. Az apró hibák ellenére, Fruzsi szerint hétről-hétre egyre jobban hisznek magukban a gyerekek.

Fókusz 2016-09-12


szerző:
2016.09.12. 17:25
Összecsapott Lóri és Viki, and the WINNER is...

A két párbajozónak sorversenyeken kellett bizonyítania. A játékok után Vivien alig várta, hogy kihirdethesse a győztes nevét.

Így kampányolnak Vikiért a villalakók!

Nézd meg Viki kisfilmjét, melyben az ő pártján álló villalakók árulják el, hogy miért szeretnék, ha a lány a Villában maradna!

Vikinek és Dinának meggyűlt a baja a modern technikával

Kés, villa, olló gyerek kezébe nem való. Ugyanez a helyzet Vikivel, Dinával és a kamerákkal...

A kistehetségek közös énekkel nyűgözték le a közönséget!

A nagyobbakhoz hasonlóan a kicsik is készültek egy közös produkcióval. Martin, Kincső, Olívia, Vivi és Viki táncoltak és énekeltek is.

Így készültek a Fenegyerekek az Akadémián

A Fenegyerekek is megismerkedtek az eheti dalokkal és táncokkal. Viki, Oláh Gergő kistehetsége nagy izgalommal készült a produkcióra, Dorina a koreó tanulása közben kijelentette, hogy Gesztinek ajánlja majd a táncot. Lara pedig kapott egy kis önbizalom növelést az énekórán.

Hogyan értékelte a zsűri a kistehetségek bátor kérdéseit?

Miután a gyerekek elbűvölték és egy picit zavarba is hozták Istenes Bencét és Csobot Adélt, jöhetett az értékelés! A zsűri mindegyiküknek közösen osztotta ki a pontokat, amiket a csapatuknak gyűjtöttek.

Olívia: „Adél, hogy került a baba a pocidba?”

Csobot Adél és Istenes Bence voltak a kistehetségek vendégei, akik különböző kérdéseket tettek fel a párnak, Sebestyén Balázs óvó felügyelete mellett. A pindúrok persze nem voltak szégyenlősek, nemcsak a pénzről, a babáról és a csókolózásról kérdezgették a szerelmeseket, de feladatot is adtak nekik.
 

Geszti: „Viki, nem féltél egy kicsit Olivértől?”

Viki és Olivér párosánál az előző adásban a zsűri leginkább Olivér vagány és menő - pontosabban patent menci - hozzáállásán lepődött meg. Pont emiatt a koreográfia fontos részét képezte a vagányság félredobása, amit egy közös harmónikus táncra váltanak.

Így készültek a Kisördögök az Akadémián!

Minden héten új kihívás, új dalok, új koreográfiák. Vajon hogyan fogadták a Kisördögök tehetségei a második adás feladatait?

Kisördögök: “Olívia a ketrecharcos jelen pillanatban!”

Kovácsovics Fruzsina vezetésével a Kisördögök már megkezdték a felkészülést a második showra. Mindenki izgatott volt, kivétel Olívia, aki már kényelembe helyezte magát, és várta, hogy megnézhesse végre a társait!

Viki:

Míg Viki egy előre megírt és átgondolt beszéddel készült, addig Lóri inkább elállt a kampányolás lehetőségétől. Zsolti szerint ezzel Lóri feladta a párbajt. Valóban ez történt volna?

Soma a Villa csókkirálya

Soma elhatározta, hogy ő lesz a Villa csókkirálya, és több lányt is lekapott az esti buliban, ráadásul a smacik után még pontozta is a csajokat!

A villalakók egyöntetűen kimondták kit támogatnak

A Kihívás után már biztos volt, hogy kik mennek párbajozni, a villalakók pedig döntöttek, hogy Viki vagy Lóri mögé állnak az összecsapásban. A lakók többsége ugyanazt az embert választotta.

Egy kicsit felkavarodtak az érzések a Kihívás után

Miután Viki meghozta a döntését, és Lórira tette a kék kendőt, mindenki elmerült a jövő latolgatásban.

A medencébe ugrani művészien is lehet, de ki benne a legjobb?

A villalakók felbátorodtak a jóidő miatt, és műugró versenyt tartottak. Mindenki más technikára esküdött, de Vivi volt a leglátványosabb, hiszen ő már a medencén kívül megkezdte a pózolást, a vízbe érve pedig a fehér fürdőruci is teljesen átalakult.

Mici:

Viki és Mici csatája megállíthatatlanul zajlik. A kihívás előtt Mici újra kiosztotta a lányt, aki persze nem hagyta magát.

Mi járt Viki fejében a Kihívás előtt?

Mielőtt meghozta volna a végső döntést, átgondolta a Villa-kapcsolatait, hogy mégis kikben csalódott, és kik azok, akik igazán megérdemelnék, hogy velük párbajozzon.

Zseraldinnak ki kellett állnia a furcsa képek útvesztőjét!

Izgalmas feladat várt rá: a társai képeiből készült montázsokról kellett megmondania, vajon kiknek az arcából született meg az új kép. Nemcsak Zseraldin, az összes villalakó hatalmasakat nevetett a fotók láttán.

Mici:

Viki és Mici csatája tovább folytatódott lefekvés előtt, Mici újra megmondta a frankót a párbajozónak. Vagyis mondta volna, ha Tivy nem üvölt le mindenkit, hogy csend legyen, lévén ő már aludni szeretett volna.

Viki alig emlékszik a beköltözésére

Izgult és próbálta oldani a feszültséget, ami picit túl jól sikerült. A villatársak nem nézték túl jó szemmel, hogy az első nap ennyire elengedte magát.

Tivy: „Szökik a Villa, itt a Való Villa, benne van a 13 trilla killa...”

Krisztián és Tivy megírták a ValóVilág powered by Big Brother első Villa rapjét, amiben minden villalakóról eltoltak néhány sort. Hallgasd meg a két fenegyerek pusztító irományát!

Vivien elindult a bolygókutatóvá válás rögös útján

Vivien és Zsófi a legek játékában együtt próbálták megfejteni a kérdéseket. Ahhoz, hogy jó eredményt érjenek el, otthon kellett lenniük a művészetekben és a történelemben is, de akadt egy kérdés, ami az összes többinél különlegesebb volt...

Hogyan pózolnának egy fotózáson a villalakók?

Ha valaki jól akar kinézni a fotókon, akkor jobb felkészülni, hogy milyen szögben és egyáltalán hogyan tartja a fejét. Zsolt tanácsai alapján mindenki ezt próbálgatta.

A közös nagy kajálás alatt az egész társaság témája még mindig a Mici-Soma ellentét volt. A fiú kijelentette, hogy békíthetlen, és csak egy párbajon hajlandó pontot rakni a veszekedés végére. A közös étkezés után azonban úgy tűnt, mégis sikerült megbeszélniük a dolgokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való