KERESÉS search-close

underground

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "underground"

A magyar underground egyik utolsó frontembere

Menyhárt Jenő 60. születésnapján kétezer ember előtt játszott zenekarával. Együtt hördült fel elegáns cégvezető és bölcsésznek maradt értelmiségi, amikor megszólalt a Romolj meg vagy a Mocskos idők. Ezen az estén visszatértek közös múltjukhoz, amiből kitörölhetetlenek Menyhárt Jenő dalai. Portré a magyar underground egyik utolsó frontemberéről sok zenével.

Antonia Vai


szerző:
2017.10.19. 10:54
Az igazi underground művészet!

Joseph Gordon-Levitt szó szerint értelmezte a meghatározást: a földfelszín alatt, egy metróállomáson állított fel teljes dobfelszerelést és adta át magát a zenélésnek. A színész imád zenélni, és szeretné, ha sokan követnék példáját: Egy olyan projektet indított, amiben minden zenészt és táncost arra buzdít, hogy szokatlan helyen gyakorolja művészetét.

Fókusz Plusz 13-10-05


szerző:
2013.10.05. 20:00
Fókusz Plusz 13-10-05

Fókusz Plusz: Fura fazonok - Vannak, akik milliomosok lettek belőle, mások csak hobbiból csinálják. Jönnek az underground világának fenegyerekei! Bármire képesek - Lélegzetelállító mutatványok földön és levegőben. A legújabb magyar artista generáció legjobbjaira már a világ is felfigyelt.

Fókusz 12-09-20


szerző:
2012.09.20. 20:45
Fókusz 12-09-20

Fókusz: Megrendítő vallomás - Már az ugrás pillanatában megbánta döntését. Anita elmeséli, mi történt a végzetes éjszakán. Intim részletek - Nevük nem jelent semmit, viszont lyukat fúrtak a kádba, és több tízezres rajongótáboruk van. Az Intim Torna Illegál testközelből. Búcsú - Nem válogatták be az olimpiai keretbe, komoly döntést hozott. Benedek Dalma világbajnok kajakozó Szerbiában folytatja.

Az Intim Torna Illegál felemelkedése

A magyar alternatív zenének van egy szeglete, amely épp átlépni készül az underground szintről a nagy tömegeket is érdeklő zenei produkciók közé...

Külföldön menő magyar underground bandák

Kívülállók, akik csak maguknak és az őket megértőknek zenélnek. A skizofrénia akkor jön, amikor már a többség is rajong értük. Három zenekart is találtunk, akik éppen most törnek hatalmas lendülettel a felszínre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való