KERESÉS search-close

superbowl

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "superbowl"

Justin Timberlake ezúttal nem csinált botrányt

Azt mondták, soha többet nem hívják meg, mégis Justin Timberlake volt a sztárvendég az amerikai focibajnokság tegnap esti döntőjén. A Superbowlnak nevezett esemény minden éveben legalább annyira szól a meccsről, mint a félidei showról.

Amerika kapitány felhőtlen öröme

Chris Evans volt olyan szerencsés és a helyszínen tekinthette meg a hétvégéi amerikai futball döntőjét, a Superbowl-t. A meccs a végletekig kiélezett volt: a hosszabbításban szerezett pontoknak pedig ugrálva és hangosan kiabálva örült a színész - akárcsak barátai.

Fókusz 2017-02-06


szerző:
2017.02.06. 19:00

Lady Gaga beszólt Trumpnak


szerző:
2017.02.06. 18:19
Lady Gaga beszólt Trumpnak

Lady Gaga kicselezte az amerikai focidöntőt közvetítő tévétársaságot. A többszörös Grammy-díjas énekesnő az Egyesült Államok legnézettebb televíziós műsorának félidei showjában lépett fel. A Donald Trump ellen korábban többször is felszólaló Lady Gagát arra kérték, hogy ezúttal fogja vissza magát. A szupersztárnak azonban így is sikerült elrejtenie politikai üzenetet.

Magyar vonatkozás a legnézettebb műsorban

A világ legnézettebb műsora, amelyen a világ legnagyobb sztárjai lépnek fel, és amelyet több mint száz millióan figyelnek a tévék előtt csak az Egyesült Államokban. Ez a Superbowl, az amerikai focibajnokság döntője. Az idei összecsapást tegnap tartották a kaliforniai Santa Claraban. Az amerikai himnuszt Lady Gaga adta elő, a félidei szünetben pedig: a Coldplay, Bruno Mars és - a majdnem nagyot eső - Beyonce szórakoztatta a nézőket. A dollármilliókba kerülő reklámspotoknak pedig magyar vonatkozása is volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való