KERESÉS search-close

sanzon

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sanzon"

Attilát felesége sem tántorítja el a sanzonkirálynő Gyöngyikétől

Attila az X-Faktorban szeretett bele Gyöngyibe, aki azonnal levette őt a lábáról a hangjával. A férfi azóta rendszeresen üzenetekkel bombázza az énekesnőt, és egy cseppet sem érdekli, hogy mit szól mindehhez a felesége, Ági. Elérkezett a nagy találkozás pillanata!

Az X-Faktorban ismertté vált Gyöngyi néni újra képernyőn!

Ezúttal az Anikó Show-ban csillogtatta meg énektudását Gyöngyike, akiért az X-Faktorban való szereplése óta epekednek a férfi rajongók!

Mi muzsikus lelkek 2015-09-22

Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek! A közel félórás zenés, szórakoztató összeállítás-sorozat vasárnaponként jelentkezik az RTL Klub műsorán. Fellép többek között a Rozoga Tánckar, B. Tóth Magda, Barabás Sándor, Békési Kocsor Irén, Benedekffy Katalin, Domoszlai Sándor, Bokor János, Csala Judit, Csonka Zsuzsa, Egyházi Géza, Déki Lakatos Sándor, Dr. Vígh Bertalan, Farkas Bálint, Fejős Jenő, Geszthy Veronika, Gránát Zsuzsa, Hatvani Kiss Gyöngyi, ifj. Déki Lakatos Sándor, Koós Éva, Lovay László, Nógrádi Tóth István, Sárközi József, Szentendrei Klára.

„Bolondos dallamok” Berlusconi módra?

Visszakaphatja sanzonénekesi állását az olasz miniszterelnök, ha visszavonul a politikából.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való