KERESÉS search-close

prosztata

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "prosztata"

(18+) Krisztián prossztata- és erotikus masszázsa

Felmerült egy komoly téma a Villában, méghozzá a prosztatavizsgálat és masszázs. Krisztián élt az alkalommal, és ő is elmesélte saját történetét. A villalakóknak kellett egy kis idő, mire rájöttek, hogy ki miről beszél...

Szacsvay László megszívlelendő dolgot üzent a női nézőinknek

Először is, ami a legfontosabb, a prosztatarák gyógyítható, ha időben felfedezik a kialakult betegséget. A színművész is erre hívja fel a figyelmet, és arra kéri az összes nőt, hogy hassunk szeretteinkre, és kísérjük el az urakat a prevenciós vizsgálatokra.

Ujlaki Dénes: „Fiúk, vigyázzunk! Oda kell figyelni!”

A színművész most töltötte be 73. életévét, aktívan játszik és imádja a munkáját. Sajnos ez nem volt mindig így. Nem olyan rég átesett egy szörnyű betegségen, mely a férfiak nagy százalékát érinti. Prosztatarákot diagnosztizáltak nála. Szerencsére a művész úr időben vizsgáltatta ki magát, így nem történt tragédia a dologból. Fontos, hogy figyeljünk oda magunkra, ezt üzenni Ujlaki Dénes.

Figyeljünk a férfiakra! A prosztatarákba bele lehet halni!

A jó hír viszont az, ha időben, vagyis korai stádiumban csípik el a prosztata rosszindulatú megbetegedését, akkor az száz százalékosan gyógyítható. Igaz, a szűrés nem túl kellemes, cserébe az életünk a tét. Uraim, az évente egyszeri orvosi vizsgálatot ne kerüljék el!

Benk Dénest kikészítik az idióta elnevezések

Részlet a 15. évad 5. részéből:

Nem csodálkozunk, a búvár tűzoltóknál nálunk is elgurult a gyógyszer...

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Fókusz Plusz 13-06-15


szerző:
2013.06.15. 19:30
Fókusz Plusz 13-06-15

Fókusz Plusz: Bizarr bátorság - Fura fazonok, akiknek nem ciki a kopaszság, a tetkó vagy az egyedi frizura. Hátrány vagy előny, ha valaki feltűnő? Divatot teremtett? - Már az erősebbik nem is Angelina Jolie példáját követi? Egy férfi a prosztatáját vetette ki. Megtehetné ezt Magyarországon is?

Angelina Jolie: valóban hősnek kell tekintenünk?

Lassan egy hónapja annak, hogy Angelina Jolie eltávolítatta veszélyt hordozó, de egészséges emlőszöveteit, döntése mégis a mai napig beszédtéma, és többnyire hősnek látják a világsztárt. De valóban ez volt a legjobb megoldás? Orvosi nézőpontból egyáltalán nem biztos.

Meglepő felfedezés a mellrák gyógyításában

A prosztatarák kezelésére férfiaknál használt egyik szer alkalmas lehet az egyik nehezen gyógyítható emlődaganat terápiájára nőknél.

A prosztatarák végzetesebb, mint gondolták

A rákos férfiak fele ebbe a betegségbe hal bele - mutatták ki brit kutatók egy új tanulmányban.

Hónapok óta kétségek között egy rákbeteg

Több mint két hónapja vár hiába szövettani eredményére egy 63 éves prosztatarákos beteg.

Nem járnak prosztataszűrésre a férfiak

Minden második férfi, aki prosztatarákban hal meg, meggyógyulhatna az orvosok szerint. Szűrésre azonban csak kevesen járnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való