KERESÉS search-close

paprikaspray

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "paprikaspray"

Cikis jelenetet filmeztek a polgármesterről

Kellemetlen videó került nyilvánosságra az egyik dominikai város polgármesteréről. Verekedésbe keveredett egy nővel a strandon, majd miután a nő paprikasprayvel megfutamította, a polgármester egy méretes kókuszdiót akart hozzávágni, de a strandolók szétválasztották őket. A vitát amúgy egy vitatott helyen leszúrt napernyő okozta.

Paprikaspray-t fújt a bulizókra, 6 embert agyontaposott a tömeg

Őrizetbe vett egy 15 éves fiút az olasz rendőrség, a gyanú szerint ugyanis ő fújt szét paprikaspray-t a egy corinaldói klubban , ami után pánik tört ki a bulizók között. A tinédzserekből álló közönség szinte egyszer áramlott ki a teremből, a súlyuk alatt az egyik kijárati rámpa összeomlott. A tömeg 5 fiatalt nyomott agyon és az egyikük édesanyját, aki testével védte meg 11 éves lányát. A hét súlyos sérültből négynek még mindig kritikus az állapota.

Paprikasprayt fújtak a metróba

Paprikasprayt fújt szét valaki a 2-es metró egyik szerelvényén, többen rosszul lettek. Ezután az egyik utas meghúzta a vészféket, így a szerelvény két megálló között állt meg, ezért az utasok gyalog jutottak ki az alagútból. A Stadionok állomásnál 20 köhögő, könnyező utast láttak el a mentők. Kórházba senkit sem kellett szállítani. A rendőrség garázdaság miatt indított nyomozást.

Paprikaspray a nagymamának

Paprikaspray-vel fújtak le egy 84 éves asszonyt Amerikában a rendőrök, miután rárúgták az ajtót, és berontottak a házába. Eredetileg a fiát keresték, akit azért követtek hazáig, mert állítólag nem állt meg egy stoptáblánál. Az eset, amelyet az egyik rendőr testkamerája rögzített, óriási felháborodást váltott ki.

TÜNTETÉS: Dulakodás, üvöltözés, lefújt kamera

A szervezők célja az volt, hogy összefogják az ősz óta tiltakozó civil szervezeteket és együtt demonstráljanak. Most azonban az eddigi tüntetésekkel ellentétben némi vér is folyt, a rendőrség pedig paprikasprayt is bevetett.
 

Hogyan jutottak paprikaspay-hez a gyerekek?

Utánajártunk, mennyire nehéz vagy könnyű beszerezni a spray-t, amely legálisan 18 éven felülieknek eladható önvédelmi eszköz.

9 kislány került kórházba paprikaspray miatt

Paprikaspray-től lett rosszul 9 iskolás gyerek a Szabolcs megyei Dombrádon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való